Uppdateringen av Bitcoin Mining Industry | BTC-ledningar

0
12


Förbi& nbspClark

Med bitcoins kostnad som rör sig uppåt blir hålet mellan dess marknads- och skapelsekostnader mer omfattande. På samma sätt, eftersom olika variabler påverkar handelstakten, kan skapelsekostnader flyttas okontrollerbart, beroende på area, energikostnader, utrustning och programmering. Gruvdrift handlar i allmänhet om skicklighet, medan kostnaden beror på den organiska marknaden.

Braiins, som arbetar med världens första gruvpool, SlushPool, och producerar programmering uttryckligen för att hjälpa grävare att stödja deras effektivitet, har bidragit med den här artikeln för att förstå gruvindustrins aktiva aktiviteter. Läs igenom för att hitta mönsteruppskattningen av Bitcoin vid källan, hur den omvandlas till en fördel för grävare och den brutala scenen, både nu och senare.

Liksom alla resurser kostar det att få en bitcoin till en högre kostnad än vanligt utöver kostnaden för att skapa en bitcoin. Gruvinnovation är specifik och kostsam, vilket gör det farligt att ställa in eftersom resurskostnaden är osäker.

På samma sätt fluktuerar kraftkostnaderna beroende på området, vilket gör verksamheten svår, med de totala intäkterna mycket stramare för vissa än andra. Vid tidpunkten för komponeringen faller grävmaskinerna av en kort tid med enormt utökad nytta när de dominerande, hydro-drivna kinesiska utmanarna flyttade sina maskiner mellan distrikten på grund av den blåsiga säsongens slut.

I år orsakade omplaceringen en minskning av gruvproblem på 16%, förmodligen den mest betydande minskningen någonsin, vilket visar vilken inverkan dessa enorma gruvaktiviteter kan ha; vad betyder denna konvergens av hashfrekvens för resten?

Supply Shock: stora investeringar på båda sidor

Subsidierar till exempel Grayscale Bitcoin Trust, som påstås ha målet att inneha 500 000 bitcoins före årets slut, har köpt bitcoin i en takt som överträffar den hastighet med vilken de bryts. När allt är vad de är, hur styr dessa stora köpare, inklusive fritt registrerade organisationer, till exempel Square och MicroStrategy, gruvbranschen?

Ur en utzoomad synvinkel verkar sättet att det finns ett ständigt ökande antal organisationer och privatägda företag som kommer in i Bitcoin positivt på BTC-kostnaden, vilket positivt påverkar grävare. Samtidigt minskar grävare på marknaden som urverk på grund av halvings, eftersom ny myntemission utgör en mer blygsam bit av den flytande lagren.

Detta är acceptabelt eftersom det innebär att grävare är mindre benägna att krascha BTC-kostnaden när de erbjuder att ta hand om sina kostnader och mer motsätter sig att kväva kostnadsökningar när institutionell och detaljhandelsförfrågan utvecklas.

När vi omdirigerar centralt till de enorma organisationer som är engagerade i själva gruvbranschen är rivaliteten rasande, vilket gör förfrågan betydligt mer kritisk. Kinesiska grävmaskiner har haft massiva överhänder sedan ASIC-tiden började 2014 och fick första tillträde till ny utrustning eftersom tillverkarna är baserade där.

För närvarande finns det en så stor premie i Bitcoin från dessa enorma organisationer och finansiella specialister, grävmaskiner i Europa och Amerika accepterar bättre tillträde till kapital och formar närmare föreningar med tillverkare, vilket får dem att skala upp sina aktiviteter mer lönsamt än vad som var tänkbart på flera år. dåtid.

Äntligen hjälper ökningen av institutionella kontanter att omfördela hashfrekvensen i väst. På detta sätt är det fantastiskt från en gruvdecentraliseringssyn. Hur som helst, det medför dessutom några andra möjliga nackdelar, till exempel bekantskap med KYC-metodik kopplad till hashfrekvens och redigering av utbyten från bojkottade plånböcker, med målet för grävare att samtycka till regeringens riktlinjer.

Även om detta är oundvikligt något, försöker Braiins skydda den tillåtna tanken på gratis bitcoinbrytning och Bitcoins övervakningsmotstånd med gruvkonventionen som presenterades för ett år sedan, Stratum V2.

Gruvsvårigheter och lönsamhet

Vid den tidpunkt då betydande gruvdrift går från, sjunker den totala hashgraden över hela världen. För att representera detta har Bitcoin-nätverket ett instrumentuppsättning som minskar den genomsnittliga hashfrekvensen som förväntas bryta en kvadrat, även kallad problem, för att garantera att kapslingar fortsätter att levereras i allmänhet med samma hastighet.

Varje minskning av organisationsproblem medför en motsvarande expansion av grävningsinkomster för vänster grävmaskiner. Regelbundet sjunker problemet bara efter att Bitcoin-värdet sjunkit helt och hållet, vilket tvingar slösaktiga grävmaskiner att stänga ASIC (enskilda gruvdatorer) som inte produceras längre.

Den här gången var det inte fallet eftersom Bitcoins kostnad har stigit, så grävmaskiner hade möjlighet att bryta mer BTC efter att problemen hade sjunkit och, som lite extra, att BTC också var värt mycket mer angående fiatpengar. För grävmaskiner som har försökt att nöja sig med små kanter sedan delningen i maj 2020 kommer detta som en kolossal hjälp.

Sedan björnmarknaden startade 2018 och särskilt efter splittringen har problem expanderat mycket snabbare än kostnaden. Följaktligen har Bitcoin grävmaskinens produktivitet månadsvis sett ut så här.

Eftersom kostnaden har börjat växa snabbt kan hastigheten på hashfrekvensen på nätet och problem med att expandera inte hålla jämna steg. Så snarare än att intäkterna och nettoomsättningen fortsätter att sjunka efter en tid expanderar de istället, vilket gör ståndpunkten mycket mer grundad.

Månad till månad fördelar på lång sikt eftersom kostnaden stiger snabbare än problem (eventuella kvarvarande faktorer hålls konsekvent).

Förklaringen bakom denna mest extraordinära fördel för grävmaskiner i november är att den stormiga säsongen i Sichuan, Kina, precis avslutades. Grävmaskiner som arbetade där för att utnyttja blygsam vattenkraft behövde flytta sina maskiner under den kallare tiden på året och våren. Tyvärr för olika grävmaskiner innebär det att det mesta av hashhastigheten kommer tillbaka online snarare än senare, så det lägre problemet kommer att vara flyktigt.

I vilket fall som helst kommer kostnadsökningen att fortsätta öka kanterna för grävare innan mycket lång tid, även efter att hela hashgraden från Sichuan återvänder online någon annanstans eftersom kostnaden inte sjunker till oktobernivån.

Open Source är decentralisering av gruvdrift

Som nämnts beror konvergensen av hashfrekvensen i Kina främst på hur tillverkare av drivutrustning som Bitmain och MicroBT är belägna där. Detta innebär att kinesiska grävmaskiner får första tillträde till maskinerna, lägre transportkostnader, inga globala tullar eller skatter, och bättre föreningar med hjälpgrupper och ASIC-fixadministrationer. Detta har orsakat oro i nätverkets övercentralisering, främst eftersom det förekommer i en nation som ser betydande statliga bidrag i varje bransch.

På Braiins har vi försökt minska gruvdriftens centraliseringsproblem på två eller tre olika sätt. Allt började 2017–2018 när Bitmain hade både Incognito AsicBoost och Antbleed-katastroferna.

(Sammanfattningsvis, för de individer som inte har en aning var hemlighetsfull AsicBoost en dold utställningsökningsförmåga i Antminer S9 som gjorde det möjligt för gruvdrift att vara cirka 13% effektivare. Antbleed var en täckt sekundär passage i Bitmain-firmware som bemyndigade Bitmain att fjärrkontrollera och stänga av ASIC.)

Vid den tidpunkten var MicroBT inte en särskilt solid spelare, och Bitmain styrde marknaden, så dessa avsnitt var otroligt oroande. Braiins skapade följaktligen Braiins OS och skickade det 2018 som den främsta programvaran för öppen källkod för SHA-256 ASIC med vanlig AsicBoost-befogenhet. Detta innebar att vem som helst kunde få 13% presentationsstöd för sina ASIC för ingenting samtidigt som man också hade möjlighet att se vår fullständiga källkod och bekräfta att det inte fanns några höljda sekundära passager.

Före 2020 gick Braiins fram genom att bygga upp en satsningsform som heter Braiins OS +, som innefattar autotuning till annan hissutförande, vilket gör gruvdrift mer seriös och okomplicerad, vilket motverkar fördelarna med lagernätverk som gynnade kinesiska grävmaskiner under ganska lång tid. För att visa detta kan du inse hur kostnaden för att bryta en Bitcoin ändras under alla omständigheter när du använder en liknande ASIC (en Antminer S9), beroende på den firmware den kör.

Eftersom Braiins OS + kan hjälpa grävmaskiner att stödja nyttan utan att lägga resurser på den färskaste och dyraste utrustningen har den sett en enorm mottagning och utvecklas snabbt. När det gäller gruvcentralisering är detta av två skäl viktigt:

Färre maskiner kör Bitmain-firmware, som har ett förflutet fyllt med dolda höjdpunkter och indirekt åtkomst.

Den nya Stratum V2-gruvkonventionen, som kommer ihåg för operativsystemet, gör det möjligt för grävmaskiner att välja vilka växlar som är placerade för block, så kallade Job Negotiation, snarare än att plocka pooler, vilket ger mer kapacitet till singulargrävare.

För de flesta Bitcoinare som ännu inte minar som tänker på decentralisering är följande punkt generellt sett betydelsefull. Det kommer att kräva några ändringar i Bitcoin Core för att förhandlingsdelen av konventionen ska vara användbar.

Ändå använder många grävmaskiner Braiins OS + med Stratum V2. De har alla möjlighet att hjälpa till med att öka Bitcoins decentralisering med jobbförhandling när Bitcoin Core-uppdateringar har gjorts.

Gruvverksamheten rör sig i stort sett positivt, med Nordamerika som de nya boondockarna för betydande gruvaktiviteter.

Mycket fysisk hashhastighet är beroende av att sjunka under de närmaste åren, och rivalitet inom tillverkning av utrustning är också ett positivt framsteg för gruvverksamheten. Det enda territoriet som inte förbättras mycket är poolcentralisering, som helheten av den betydande fria bitcoinbrytningen andra pooler än Slush Pool ligger i Kina.

Clark

Chef för tekniken.

#Pressmeddelande

Detta är ett betalt pressmeddelande. Btcwires stöder inte och ansvarar inte för eller ansvarar för något innehåll, noggrannhet, kvalitet, reklam, produkter eller annat material på denna sida. Läsarna bör göra sin egen forskning innan de vidtar några åtgärder relaterade till företaget.

Source link