Uniswapks grundare önskar din rekommendation om ett sätt att betala 500 miljoner dollar | BTC-ledningar

0
11


Förbi& nbspClark

Med Uniswaps statskassa för närvarande pris över 500 miljoner dollar har skaparen Hayden Adams bett kryptosamhället om förslag på ett sätt att betala det.

Unsiwap-skaparen Hayden Adams har tagit till crypto-twitter för att ge feedback om dock DEX borde tilldela sitt statskassa på 500 miljoner dollar.

Med Uniswaps inhemska UNI-token för närvarande kommersialism på $ 9,30 en gång för att avbryta sin tidigare ojämförliga topp på $ 7,10 förra veckan värderas den ovillkorliga andelen av Uniswaps krigskista för närvarande till över [*fr1] en miljard greenbacksgreenbackse ett antal av de främsta påverkande sätten på vilka styrning kommer att tilldela denna UNI? ” Frågade Adams samhället.

Adams fick en rad förslag, tillsammans med att be om en andra UNI som tillförde nyligen Uniswap-användare, en del av nittonde av Uniswaps styrningstoken som skulle brännas, och förslag på tunga kontroller för medlen gavs för att anställa “shilling” -tjänsterna av olika Twitter-användare.
Cihan Oztunc, produktchef på det stora äppelbörsen, föreslog Uniswap att starta ett VC-företag för att spekulera i statskassan till lovande nya kryptoprojekt:

Under tiden, Marquet-utbytesgrundare, Emiliano Bonassi, twittrade att Uniswap borde investera i snabba händelse av Layer ett par skalningslösningar.

DeFi-kommentatorprofeten Shadrach förklarade att Uniswap borde köpa upp en majoritetsandel av SushiSwaps utbud och kolla in för att tvinga en fusion mellan de två plattformarna.
I september tappade Uniswap plötsligt sin ursprungliga UNI-token, med fyrtiotred av tokens en miljard som bevaras av projektets styrelseskatt för distribution över “en aktuell grund genom bidragsbidrag, samhällsinitiativ, likviditetsbrytning och alternativa program.”
Protokollet kan tilldelas till statskassan på oändlig basis i fyra år som börjar på fyrahundradedel av den totala tilldelningen på 430 miljoner UNI inom det första året och minskar till 100 procent, eller fyrtiotre miljoner UNI med år fyra.

Clark

Chef för tekniken.

Source link