Tjurar skickar kryptoflygning, Ethereum kan rally ännu högre | BTC-kablar

0
28


Förbi& nbspKapil Gauhar

Liksom resten av cryptocurrency-marknaden har Ethereum också presterat fantastiskt bra under den senaste timmen. Den näst största cryptocurrency, som handlade runt $ 183 under en stor del av onsdagen, översvämmade så högt som $ 195 bara några minuter före baksidan av en kort press på marknaden för underordnade Bitcoin, vilket pressade tillgången upp cirka 10% på mindre än 30 minuter.

Chockerande tjänade inte Ethereum lika mycket som marknadsledaren, utan bara 4%. Underprestationen var tydligen på grund av hur den digitala valutan överträffade Bitcoin i går, vilket gjorde denna abnormitet till en mindre indikation på att de två tillgångarna blev fyrkantiga.

Ethereum förbereder sig för att gå högre

Med Ethereum som plötsligt ökar efterfrågan på priszonen på $ 190 bara för att sedan “Black Thursday” kraschen, tror analytiker att det finns mer uppåtriktade kort för Ethereum (ETH) av olika skäl.

Före detta drag, kommenterade cryptocurrency-handlaren Hsaka att den pågående prisaktiviteten har gjort det möjligt för ETH att “bryta sin centrala $ 175-180-zon”, inklusive att autentiska rörelser runt denna kostnad konsekvent har observerat “betydande uppföljning.”

För att vara säker, när Ethereum (ETH) äntligen bröt förbi denna region i januari det här året, gick den omedelbart mot $ 290, och när zonen förlorades som stöd i november för ett år sedan, gick en snabb nedgång till $ 120 med samma mönster.

Denna hausseartade lutning har överträffats av en annan näringsidkare i cryptocurrency-utrymmet, som delade att Ethereums konversionsöversikt ser ut som en “valp 2017 i processen med en full återgång”, vilket visar att Ethereum senast avfärdades av en nyckelmotstånd.

När han hänvisade till en motsatt graf, var det som egentligen hände ETH målade ett tydligt studs från 148 $ -stödet och ser bra ut för det hausseartade kontot. Den “fulla återgång” som han förväntar sig att spela ut kommer att ta Ethereum till $ 290 inom de kommande månaderna.

Kapil Gauhar

Kapil Gauhar är grundaren av Blogger’s Gyan. Han är en passionerad bloggare, en stor tänkare och en kreativ författare. Hans passion för att göra vänskap med ord och låta folk veta om underverken i den digitala världen är det som motiverar honom att ta skrift som en karriär.

Source link