Thailändska värdepappersmarknaden för att öppna digital kvalitetsmerantilism … men inte krypto? | BTC-ledningar

0
10


Förbi& nbspClark

Thailands värdepappersmarknad önskar inte kryptovalutor med sin nya digitala kvalitetsmarknadsplattform.
Värdepappersmarknaden i det asiatiska landet, eller SET, kommer att lansera en kommersiell plattform för digital kvalitet under den sista halvan av 2021, men den omfattar inte kryptovalutor.
Rubriken inom den nationella huvudstaden Post “Digital kvalitetshandel nära förestående” verkar till en början vara optimistisk för verksamheten i regionen men rapporten noterar att värdepappersmarknaden inte vill ha kryptovalutor:

“SET säger att kryptovalutor inte uppfyller sina produktkvalifikationer och kommer att underlätta att dölja, medan de orsakar skador på borgernas image som ett” högt förtroende “-byte.”

Börsen har fastställt tre kriterier för att lista kvalitetsstödda tokens från godkända företag; först bör token ha associerad underliggande kvalitet som investerare kommer att “analysera på värde”. Det bör vara en “värdefull produkt som stöder ekonomisk verksamhet” och därför bör produkten “ha fördelar för samhället och därför miljön”.

Kasikorn Business Technology cluster (KBTG), associerad arm till Kasikorn Bank som har arbetat nära med attacken blockchain kommer, kommer att vara att skylla på att sourcing och screening av produkter kommer in på den nya marknaden.

SET vice president Kitti Sutthiatthasil nämnde tidigare att kryptovalutor som Bitcoin inte uppfyller någon av de standarder som anges. Han citerade dölja som ett viktigt bekymmer och nämnde att valutastabilitet dessutom var motiveringen för utelämnandet:

”Thailand omfattar en robust ekonomi. Eftersom inflationen har varit låg och därför har Bank of Thailands åtgärder för att hålla den thailändska monetära enheten fungerat under det förflutna har SET ingen anledning att stödja kryptovalutor just nu, ”

I verkligheten har Thailands ekonomi, som är extremt besatt av kommersiellt företag, drabbats av de senaste tolv månaderna tack vare Covid-19 naturhändelse och därför var kungariket mestadels stängt för utlänningar.

Thailändska utbyte beordrade att gå vidare

I anslutna nyheter har Thailands största kryptokvalitetsutbyte, Bitkub, beordrats att utvecklas av Securities and Exchange Commission efter olika långvariga avbrott under den senaste rallyt.
Enligt National Capital Post slutade Bitkub-stationen för merkantilisering på skrivbordet att fungera tis den 19 januari, efter associerad order från SEC som reviderade kryptolagarna i november. Den monetära tillsynsmyndigheten gav företaget 5 dagar på sig att reparera problem som kraschade plattform tre gånger den här månaden tack vare ökningar av merkantilismen.

Bitkub omfattar för närvarande en nittiosju andel av den asiatiska landsmarknadsstödda volymen konton och daglig merkantilisering. företaget rapporterade att alla aktiva konton ökade till nästan 800 000 under den första veckan i januari, medan volymerna ökade till så högt som 50 miljoner dollar per dag.
I skrivande stund var Thailands ledande kryptobörs fortfarande offline och investerare och handlare har ingen tillgång till sina fonder.

Clark

Chef för tekniken.

Source link