Texas State Securities Board flaggar femton investeringsenheter tillsammans med en oregistrerad kryptoförhandlare | BTC-ledningar

0
15


Förbi& nbspClark

Den amerikanska staten State Securities Board (TSSB) har förklarat en serie sociala kontrollåtgärder mot femton on-line investeringsenheter som laglöst marknadsför kryptovaluta, binära val och valutainvesteringar i amerikansk stat.

Falska sociala mediekonton

Tillsynsmyndigheten hävdar att operatörer av affärsområdesenheten misshandlar sina sociala mediekunskaper ännu eftersom nätet för att dölja den oärliga naturen i deras verksamhet. Den sociala katastrofordern hindrar därför de flaggade företagen från att fortsätta att kontrollera från staten i den amerikanska staten tills de får licens från tillsynsmyndigheten.
Under tiden, i sina kommentarer som följer med stopp- och refrain-order, lyfter TSSB-kommissionär Travis J. Iles fram viktiga iakttagelser som skapats av hans organisation när han en gång hanterade onlinemarknadsinvesteringsföretag. Han säger att hans serie av åtgärder tydligt visar chansen att hantera eleganta onlineplaceringsplattformar. Investerare har inte råd att kräva allt som är värt att göra en gång transaktioner via webben. de måste helt undersöka innan de investerar – som ett resultat av att någon på internet kommer att förfalska en merkantilismlicens, publicera falska vittnesmål eller felaktigt hävda att de regleras av en offshore-byrå.

Enligt uttalandet fritt från Iles kopplades de tio främsta enheterna som drabbades av en stopp- och avstå-ordning alla till James Blundell, associerad oregistrerad binär förhandlare. Blundell är anklagad för felbehandling av sociala mediekonton, bildningsdokument och för att skapa oärliga anspråk för att locka sina offer.

Oregistrerade investeringsplattformar

TSSB upptäckte att Blundell, Världshälsoorganisationen påstår sig vara bosatt i den amerikanska staten, har “minst 3 Instagram-konton, sju Facebook-webbplatser och en Linkedin-profil (som han använder) för att rekrytera offer.” inom stopp- och avstå-ordningen är Blundell svarande för att ha misshandlat sin “breda närvaro i sociala medier för att prata om sin upplevelse inom kryptovalutamarknaderna, men ändå som hans affärer i binära val och valutahandel.”

Dessutom anklagar ordern Blundell för att “förstärka sin erfarenhet av kommersiellt företag en bild av ett merkantilisitetscertifikat som påstår sig vara en licens för binärvalstillverkning utfärdad av den amerikanska delstaden Texas.” i linje med TSSB-ordern, “licensen är verkligen en förfalskning.”

Falska vittnesmål

Under tiden anklagar det andra stopp- och refrain-ordningen tre organisationer för att de “falskt påstår sig kontrollera från Valentine, Texas.” Ordern tillägg hävdar att företagen “bedrägeri hävdar dessa investeringar område enhet säker och felbehandling faux vittnesmål lägga kvalitet till sina system.”
Ändå bekräftade ordern en rättegång av de 3 för att undvika reglering när de hävdade att de representerar jurisdiktionen för en avlägsen tillsynsmyndighet. Ordern säger:
Enligt andra ordningen tar de det tillsammans ytterligare ett steg och felaktigt hävdar att de regleras som e-spel på öarna av Isle of Man Gambling Oversight Company.
I TSSB: s uttalande hävdas dock att de tre företagsområdesenheterna “faktiskt regleras av Securities Board när de handlat med värdepapper i eller från amerikansk stat.” Tillsynsmyndigheten avslöjar att plattformarna “inte är ackrediterade för att sälja värdepapper i amerikansk stat, och att de inte har registrerats i någon egenskap hos byrån.”

Samtidigt uppmanar TSSB-kommissionär Iles till sist invånare som överväger att ta ställning till att “starta sin due diligence-metod genom att kontakta tillsynsmyndigheten.”

Clark

Chef för tekniken.

Source link