Stor BTC-prognos, OKEx-spöksmarknader, Ripple execs förödande misstag: Hodler’s Abridgment, 12–18 oktober | BTC-ledningar

0
26


Förbi& nbspClark

Lugn före stormen? Forecaster sa att $ 20 000 BTC sannolikt är om tre månader

BTC-instabilitet har minskat till en 16-månaders låg, vilket är representativt att ett skrämmande drag är på väg.

Stora variationer lutar till att skugga långa perioder av allians, och ger till en Bitazu Capital-grundare, Mohit Sorout, BTC kunde sprida sin tidigare all-time high om det skulle störa ut idag.

Det finns andra problem. Den amerikanska dollarn har varit svag den senaste tiden, och vanligtvis är detta ledtrådar för att sprida över andra “safe haven” tillgångar. BTC-valutareserver har också ständigt fallit, representativt, det saknas säljare … eller avsaknad av tro på centraliserade steg.

Cointelegraph-prognosmakaren Michaël van de Poppe sa att BTC nödvändigtvis grepp $ 11.000 för mötet i oktober för att stanna – flagga metoden för ett nytt test på $ 12.000 under den lilla perioden. Tillfälligt föreslår en explosion från Stack Funds att BTC har möjlighet att höja hela metoden till $ 15 000 om viktiga tendenser återkommer igen i år.

Men denna hoppfullhet är inte över hela världen. JPMorgan Chase-specialister litar på att Bitcoin är något överskattat och anledningen till att tillgången förstår försäljningspress snabbt.

BTC och OKB tappar efter att OKEx hänger uttag

OKEx, en viktig kryptobörs, startade marknaderna den här veckan genom att förklara att de hade skjutit upp uttag.

Företaget säger att en av dess privata nyckelinnehavare “samarbetade med en allmän säkerhetsbyrå” angående fortsatta “utredningar”.

I den omedelbara efterdyningen av fredagens uttalande hugger Bitcoin nära 3%, medan OKEx ursprungliga symbol, OKB, stoppade 15%.

OKEx-upphovsmannen Mingxing Xu – även kallad Star Xu – var beslutsfattande som förhördes av myndigheterna. Den kinesiska nyhetsbyrån uppgav också att han undersöktes ”för minst en vecka sedan” och att han varit ouppmärksam på jobbet under en viss tid.

Branschchefer har uttalat förvåning över hur händelserna sprids ut. Bitcoin-föreningens president Leo Weese skrev: ”Att en person sitter i Kina och håller nycklarna till en hel offshore-kryptovalutautbyte är förmodligen det mest överraskande med den här branschen jag lärde mig i år. Att kunder inte kräver öppenhet om nyckelhantering kommer dock in på en nära sekund. ”

Armstrong talar “tyst majoritet” rep Coinbase apolitiska hållning i sipprade ljud

Personalen på Coinbase skrämmer att börsens ledning ser på varje rörelse och vårdar sina meddelanden, har det konstaterats.

Rendering till moderkortet, börsens nyfödda “apolitiska” hållning har sprang till påståenden om övervakning och begränsning, men i en sipprad film av en fråga mig vilken session som helst, säger vd Brian Armstrong att den “tysta majoriteten” förstärkte flytten.

Borta krävdes det att Coinbases ledning hade ”stuntat intern diskussion” och ofrivilliga anställda för att radera politiska lösa meddelanden. Utbytet svarade på moderkortets rättigheter genom att säga anklagelserna som ”ganska extrema och helt falska.”

Under en AMA tillbaka i juni hade Armstrong påstås ha kämpat intrycket av att göra ett offentligt uttalande i tillhandahållandet av Black Lives Matter nästa dödande av George Floyd av polisen. Men han framtid backtracked och skickade en sekvens av tweets i upprätthållande av BLM.

Coinbase har blödt anställda sent på kvällen, med åtminstone 5% av sin personal valde att ta en avgångssats om de var ovilliga att undvika politiska och sociala ämnen på jobbet.

Efterföljande vispsågning, Filecoin framträder i veckolång session för beständighet

Det har varit en vild åktur för FIL-token nästa Filecoins efterlängtade lansering.

FIL ökade ursprungligen med 118% innan den sjönk med 80% då kryptovalutan registrerades på huvudbörserna – tre år efter att projektets ICO fängslades.

Nu är det blockchain-baserade datalagringsstadiet ivrigt att rätta till fartyget avslutade en veckolång digital konferens som startar den 19 oktober.

”Filecoin Liftoff Week” kommer att fokuseras på utbildning, infrastruktur, interoperabilitet och kommande planer, med hela dagen koncentrerad på ett varierat tema.

Trots det nya fallet i FIL: s värde, vilar Filecoin-teamet hoppfullt om projektets framtida prognoser: ‘Detta är bara början för Filecoin-nätverket.’

Ripples CTO sällde 40000 Ether för rättvisa $ 1 alla

Och vi avslutar vår nyhetssändning med en öm historia med tillstånd av Ripples teknikchef David Schwartz.

Han avslöjade att han och hans fru hade en “avskärmningsplan” för sina kryptoinvesteringar 2012 – och slösade bort miljontals dollar i intäkter som en följd.

Schwartz köpte 40 000 ETH för 1 dollar varje gång – en stash som skulle vara mer än 15,5 miljoner dollar till dagens priser.

Ripple-chefen säljer också en viktig summa av BTC för $ 750 per styck och en stor trove av XRP för $ 0,10.

Han betecknade sig själv som en ”riskavskräckande person med människor som är beroende av mig ekonomiskt och känslomässigt” men själv erkände att försäljningen av sin krypto till de här billiga källarpriserna ”skadade”.

Vinnare och förlorare

I slutet av veckan ligger BTC på $ 11.435,68, Ether till $ 375,90 och XRP på $ 0,24. Det totala marknadslocket är på $ 359,603,174,619.

Bland de största 100 kryptovalutorna är veckans topp 3 altcoin-vinnare ABBC Coin (77,11%), Filecoin (44,49%) och Waves (28,70%). Veckans tre bästa altcoinförlorare är Arweave (-32,22%), OKB (-23,80%) och Crypto.com Coin (-21,98%).

Största minnesvärda citat

”Alla dina medel och tillgångar är säkra. Undersökningen avser en säker privat nyckelinnehavares personliga ärende. ‘

Jay Hao, OKEx VD

”Att en person sitter i Kina och håller nycklarna till en hel offshore-kryptovalutautbyte är kanske det mest häpnadsväckande med den här branschen jag lärde mig i år. Att kunderna inte kräver transparens om nyckelhantering kommer dock från en nära sekund. ”

Leo Weese, BTC Connotation-presidenten

”Den kinesiska regeringen är mycket nöjd med penningtvätt med kryptovaluta för telekombedrägerier, och centraliserade börser är i ett verkligt farligt tillstånd.”

Colin Wu, kryptoreporter

”Jag litar verkligen på att vi kommer att se ett relativt tråkigt och korrigerande kvartal på kryptomarknaderna. I historien; $ ETH bottnar regelbundet i december för att börja köra kvartalet efter. $ BTC-dominans för att springa upp, för att ha en altsäsong under Q1 2021. Fortsätter tålamodet. ”

Michaël van de Poppe, Cointelegraph-prognosmakare

”Du kan bara försöka vinna handen med den höga handen: guld, silver och Bitcoin. Du kan inte vinna att spela låghand om du är en suverän stat eller en huvudinvesteringsbank, och det är spelet idag. ‘

Max Keizer, sändare

”Vi skulle vilja hålla koll på vad andra centralbanker gör och lära av dem, inte bara från Kina utan från andra länder.”

Bank of Japans CBDC-chef Kazushige Kamiyama

”Våra ögon är oskalade på den viktiga motståndsnivån på 12 000 dollar, eftersom vi föreställer oss ytterligare allians kring nuvarande nivåer som går in i valet innan vi går in i uppåtsidan framöver.”

Stapla medel

”Så om jag ska köpa doppet, var skulle det perfekta doppet vara? Tja, det perfekta doppet skulle vara … cirka 11 000 dollar. ‘

Tone Vays, näringsidkare

‘Det skickar verkligen ett meddelande till kryptovärlden att när det finns amerikanska användare av en produkt eller en tjänst kommer det att införas amerikanska lagar.’

”Crypto Mom” Hester Peirce, SEC-kommissionär

Veckans prognos

Kan det finnas en stor brist på BTC?

Snabb utveckling av institutionella investeringar i krypto har uppmuntrat grundaren av 10T Holdings Dan Tapiero att varna för att brist på Bitcoin kan vara i horisonten.

Han varnade: ‘KORT av Bitcoin möjligt. Barrys Grayscale Trust äter upp BTC liknande det finns ingen morgondag. Om 77% av all ny gruvdrift förvandlas till 110% tänds det. Icke-gruvarbetare kommer att hållas utanför marknaden i press. Shorts kommer att vara döda. Priset kan gå till valfritt nummer. ”

Den institutionella efterfrågan rusade snabbt efter mars när BTC skadade ett av de skarpaste fallet i nyare historia. Detta anger att stora spelare ser återstående makt i världens största kryptovaluta.

Gissningarna om en eventuell katastrof på utbudssidan kring BTC överensstämmer också med cykeln efter halvering. Bitcoin avslutade sin tredje delning den 11 maj, och faktiskt, halvings huvud till långa tjurkörningar under de två åren som skuggar.

Bitcoin kan minska uppåt

Veckans FUD

G7 kommer att möta Libra-lanseringen tills reglerna är på plats

G7 har varnat för att de ursprungligen kommer att motsätta sig presentationen av Facebooks Libra-projekt.

I ett uttalande som slog otillräckliga slag, skrev Group of Seven: ”G7 förblir för att hävda att inget globalt stablecoin-projekt bör inleda drift i väntan på att det i tillräcklig utsträckning behandlar relevanta juridiska, kontrollerande och tillsynskrav färdiga lämplig design och genom att följa gällande standarder. ”

Förklaringen var medförfattare av centralbanker och finansministrar från USA, Kanada, Japan, Tyskland, Frankrike, Italien och Storbritannien.

G7 har tidigare varit oroliga över hur man kan skydda digitala tillgångar i enlighet med lagar om penningtvätt, konsumentskyddsrubriker och andra reglerande ämnen.

Föregående oktober varnade en av dess rapporter också om att globala stallmynt utgör en fara för det globala finansiella systemet.

G7 utsätts för stallmynt

16 länder har gemensamma militärer för att låsa ner kryptoöverträdare mot penningtvätt

Europol har förkunnat att 20 personer som är tänkta att arbeta för det “QQAAZZ” illegala nätverket har hållits kvar i en process som spänner över 16 länder.

Organisationen misstänks ha tvättat 10 miljoner euro för de bästa cyberbrottslingar sedan 2016. Cirka 40 hem undersöktes som en del av ”Operation 2BaGoldMule” med fångster gjorda i Australien, USA, Storbritannien, Portugal, Spanien, Lettland och Polen.

Samma dag fängslades en 40-årig man i Nya Zeeland för att ha använt kryptovaluta för att tvätta mer än 2 miljoner dollar för brottslingar – samt genom att köpa lyxfordon som räknade Lamborghini och Mercedes G63.

Och i USA har 6 individer varit spännande för sitt bidrag i en plan för att ”tvätta miljontals dollar av drogvinster på uppdrag av utländska karteller.”

Gräns ​​för Mt. Gox-förvaltarens återintegreringsplan är långvarig igen

Förvaltaren för det nu nedlagda japanska kryptovalutautbytet Mt. Gox har fått ett nytt godkännande för att sprida gränsen för att lämna in en återintegreringsplan – den här gången till 15 december.

Som rapporterats av Cointelegraph, konventionerade Nobuaki Kobayashi en mängd tidsfrister i mars 2020 och april 2019.

Mt. Gox-kryptokonversation är en fråga för att möta historiens största kryptokurva. Börsen placerade totalt 1,35 miljoner BTC i 2 drudges under 2011 och 2014.

Trots att dunkarna inträffade för flera år sedan, Mt. Gox-kunder har orörligt inte fått ersättning för sina stulna medel.

Kobayashi, en japansk advokat som valdes för att övervaka det civila återbetalningsförfarandet, har enligt uppgift 150 000 Bitcoin att betala för användare, men återbetalningsförfarandet har varit sen många gånger sedan 2019.

Finaste Cointelegraph-funktioner

Det nyfikna fallet med Coinbase – Anställda är ambitiösa efter “apolitisk” hållning

Coinbases nya “apolitiska” kultur har lett till att vissa anställda tar kompensationspaket, eftersom kryptosamhället svarar med osäkerhet.

Den efterföljande stora pärlan: Företag köper upp BTC som en kapitalreserv

Tillträde för företag som Square, MicroStrategy och Stone Ridge kan avslöja Bitcoin-slussportarna och leverera ‘förtroende för resten att följa’, skriver Andrew Singer.

Spelfilosofi möter DeFi: studsande tankar kring tokenomic design

Andrew Fenton möter Jack Lu om hans nya DeFi-scen Bounce, som har märkts som en decentraliserad form av eBay, Sotheby’s eller Christie’s.

Clark

Chef för tekniken.

Source link