Smith vs Teixeira Live Stream Reddit | BTC-kablar

0
27


Förbi& nbspHarold Seiz

Det är dags att titta på UFC Fight Night 173 live stream, där face Smith mot Teixeira för huvudkortet bount! Ja, nu när den populära marknadsföringen av kampsport för kampsport har tappat sin egen två månader långa avbrott, har vi haft veckokvällskamp för att förutse.

Livestream UFC Fight Night 173

Anthony Smith konfronterar Glover Teixeira i UFC Fight Night 173 i Pinnacle Bank Arena i Lincoln, Nebraska, onsdagen den 13 maj (5/13/2020), och ledde en Fight Night som skjutits upp inom två veckor till följd av denna koronaviruspandemi. Älskarna kommer förmodligen att vara frånvarande, men natten kommer förmodligen att vara lika actionfylld när Ultimate Fighting Championship fortsätter sin återgång till direktsändningar.

View this post on Instagram

MID-WEEK FIGHT CARD! 🤩 #UFCJAX

A post shared by ufc (@ufc) on

Officiella sätt UFC Fight Night 173 Reddit Stream Titta gratis online

Smith går in i åttkanten för allra första gången på nästan ett år, efter att han senast slog Alexander Gustafsson i en annorlunda stridighetskväll sedan juni. Teixeira är varm i en tre-fight win-serie, senast tittade på en Fight Night i september.

Smiths liv har emellertid inte varit tyst och lugnt under tiden. Förra månaden var kämpen tvungen att avskärma en invaderare i sitt hem i Utah. Trots att han har mött kämpar som Jon Jones och Thiago Santos, kallade Smith förändring bland dessa ”svåraste kampar i hans livstid”

Se Smith vs Teixeira Live Stream Reddit UFC Fight Night 173

Anthony Smith och Glover Teixeira kommer att konfronteras vid det primära evenemanget av UFC Fight Night den 13 maj, med ett stridskort som innehåller 11 matcher. Du kommer att vilja ha ett ESPN + -abonnemang för att ställa in live för Smith vs Teixeira, även om betal-per-view-tillfällen, såsom UFC 249, kostar extra $ 64,99, detta UFC Fight Night-evenemang består av ett ESPN + $ 4.99 månadsprogram.

Smith går in i anfallet eftersom den tredje rankade kämpen i UFC: s lätta tungviktdivision efter en minskning till vinnaren Jon Jones tillsammans med en seger över Alexander Gustafsson 2019. Teixera, rankad åttonde på 40-årig, kommer att gå in i spelet som en underdog trots att han hade en trio med segrar det senaste året. En vinst för båda kämparna skulle innebära en omkamp mot den lätta tungviktaren Jon Jones, som har erövrat både Smith och Teixeira tidigare.

Smith vs Teixeira hade ursprungligen planerats som det viktigaste tillfället för UFC Fight Night 173 i Lincoln, Nebraska, men coronavirus-pandemin tvingade UFC att omplanera sitt register över händelser som 2020. Följande UFC Fight Night kommer att hållas i Jacksonville den Lördagen den 16 maj, tillsammans med tungvikt Alistair Overeem och Walt Harris som slåss i det primära evenemanget.

UFC har dedikerat till att vara värd för sina egna Jacksonville-tillfällen med fans som är närvarande på grund av denna coronavirus-pandemi, innehåller också implementerat vid 18 olika säkerhetsförsiktighetsåtgärder för anställda, inklusive innovativa medicinska screenings, febertest och sociala distansriktlinjer. Strategin fick acceptans av denna Florida-stat

Prelims – 6 p.m. ET, 3 p.m. PT på ESPN +

Chase Sherman mot Isaac Villanueva [Heavyweight]
Hunter Azure kontra Brian Kelleher [Featherweight]
Gabriel Benitez kontra Omar Antonio Morales Ferrer [Lightweight]
Sijara Eubanks kontra Sarah Moras [Women’s Bantamweight]
Michael Johnson kontra Tiago Moises [Lightweight]
Andrei Arlovski kontra Philipe Lins [Heavyweight]

Source link