Schweiz Crypto Valley Association: s cybersecurity-grupp utarbetar nya riktlinjer för att skydda digitala tillgångar – Blockchain-nyheter, yttrande, TV och jobb

0
35


Schweiz Crypto Valley Association (CVA) Cybersecurity Working Group, har publicerat sina riktlinjer för Trusted Key Ceremony för att förbättra medvetenheten om vikten av att skydda digitala tillgångar på ett säkert och säkert sätt. De nya riktlinjerna är utformade för att fastställa bästa praxis för viktiga ceremonier och bredda tillgängligheten för kryptotillgångar.

Kommentar till tillkännagivandet sade Markus Perdrizat, ordförande för Cybersecurity Working Group på CVA och chef för Blockchain Risk Assurance vid PwC Switzerland:

”Med fler och fler finansiella tillgångar inlåsta i kryptokurser har behovet av en uppsättning standarder för bästa praxis när det gäller nyckelceremonier för kryptokurser aldrig uttalats. I slutändan börjar säkerheten för finansiella tillgångar med nyckelceremonin – när de kryptografiska hemligheterna skapas. Från denna punkt måste de högsta säkerhetsstandarderna upprätthållas. För detta ändamål är vi glada över att officiellt avslöja våra nya riktlinjer för världen. ”

~ Annons ~

Cashaa

”Traditionellt har det funnits många sätt att skapa privata nycklar, och hittills har det inte funnits några tydliga uppsättningar av standarder eller riktlinjer. Den dolda metoden som allmänt antas av utövare öppnar upp många potentiella attackvektorer som undergräver tillgångarnas säkerhet. ”

”Genom att utnyttja vår djupa insikt och ceremoniella skicklighet i vår arbetsgrupp för cybersecurity har vi sammanställt vad vi anser vara de bästa metoderna för nya deltagare och erfarna utövare i utrymmet för att skapa säkra och säkra nyckelpersoner, samtidigt som vi ger en ram för att förbättra befintliga processer. Vi ser fram emot att diskutera innehållet i denna nya publikation mer detaljerat under vårt online-evenemang och uppmuntra människor att delta, avslutade Perdrizat.

Riktlinjerna, utformade för att visa upp bästa metoder för säkra och säkra “nyckelpersoner”, kommer officiellt att presenteras under “Demystifying Key Ceremonies” gratis online händelse presenteras av CVA: s arbetsgrupp för cybersecurity, som äger rum i morgon tisdagen den 7 juli kl 17:00 CET.

Med bidragsgivare inklusive säkerhetsexperter från leverantörer av digital tillgångsskydd som Taurus Group och Ledger Vault, revisionsföretag som PwC och ledande blockchainorganisationer och finansinstitut som SEBA Bank, kommer evenemanget att utgöra en plats för utforskning av bästa praxis som har definierat Crypto Valley uppkomst som ett ledande cryptocurrency och blockchain nav. Riktlinjerna har informerats av den omfattande erfarenheten av arbetsgruppsledamöter avseende utformning, drift och granskning av viktiga ceremonier för reglerade institutionella företag.

Uppdraget för CVA: s Cybersecurity Working Group är att definiera och driva antagandet av säkerhetsstandarder och bästa praxis för blockchainprojekt, att tillhandahålla ett forum för schweiziska baserade blockchain-säkerhetsprodukt- och serviceföretag och att främja deras antagande på den globala marknaden.

Riktlinjerna för nyckelceremonin för CVA samlades in och redigerades av Jean-Philippe Aumasson, chef för säkerhet vid Taurus Group och Maria Sommerhalder, Crypto Custody expert på PwC Switzerland, med bidrag från CVA Cybersecurity arbetsgrupps medlemmar.

Emi Lorincz, styrelseledamot i Crypto Valley Association sa:

”CVA Cybersecurity Working Group är fast besluten att fastställa de högsta säkerhetsstandarderna och bästa praxis när det gäller produktutveckling, säkerhetsrevisioner och nyckelhantering inom blockchain och kryptoområdet. Publiceringen av riktlinjerna för Trusted Key Ceremony ger uttryck för denna pågående ansträngning och fångar CVA: s långtgående ambition att stärka säkerhetsnivåerna i krypto-tillgångarna bredare och att öka tillgängligheten för kryptotillgångar. ”

Online-evenemanget modereras av Emi Lorincz med följande panellister:

  1. Charles Guillemet, Chief Technology Officer på Ledger.
  2. Maria Sommerhalder, Senior Associate of Emerging Technologies Risk Assurance på PwC Switzerland.
  3. Jean-Philippe Aumasson, chef för säkerhet vid Taurus Group och medordförande för Cybersecurity Working Group på CVA.
  4. Vassili Lavrov, chef för Blockchain-programhantering vid SEBA Bank.

För att registrera dig för evenemanget, snälla klicka här. Riktlinjerna för nyckelceremonin för CVA kommer att finnas tillgängliga för nedladdning här.


Publiceras också den Medium.

Schweiziska Crypto Valley Association's Cybersecurity Group utarbetar nya riktlinjer för att skydda digitala tillgångar
Senaste inlägg av Richard Kastelein (se allt)

Source link