SBF leder 50 miljoner dollar i sfärisk finansiering för att lägga fram DeFi till Maps.me: s 140 miljoner användare | BTC-ledningar

0
10


Förbi& nbspClark

En rese- och kartapplikation med hundra och fyrtio miljoner användare världen över har samlat in 50 miljoner dollar för att integrera förortsfinansierade finansprotokoll i sin plattform.

Ledande offline-kartapplikation Maps.me har genomfört en finansiering på 50 miljoner dollar med en sfärisk form för att införa förortsfinansierade verktyg på sin plattform.

Finansieringen sfärisk för “Maps.me 2.0” var diod av SAM Bankman-Fried från Alameda-analysen och innehöll dessutom deltagande från kryptovågsviktvikter CMS Holdings och Genesis Capital.

Maps.me 2.0 är en omfattande applikation som inkluderar reseguider, byggnadsbokningar och kartläggningstjänster, förutom utbytesalternativ och en kryptotillgångsbok med flera valutor som ger årliga avkastningar på upp till åtta.

Alex Grebnev, grundare av Maps.me 2.0, berättade för Cointelegraph att användarna är redo att ”generera avkastning på sina besparingar genom att direkt sälja det ut till låntagare.”

“Vi ordnar dessutom att erbjuda våra användare möjligheten att handla ett stort antal tillgångar som inte är begränsade av geografiska gränser eller affärsstorlek.”

Maps.me påstår sig vara den primära ”mainstream-appen” för att omfamna DeFi, med apparatens tal fungerar en användarbas på ganska hundra och fyrtio miljoner en gång åtta års drift. Cirka sextio miljoner användare var aktiva år 2020. Bankman-Fried sa:

“Genom att bädda in associerad avfettad demokratisering av tillgång till avkastningsfinansiering till legionanvändare via en daglig app, har Maps.me potential att faktiskt driva DeFi-tankegången och förmedla en banbrytande teknik till massorna.”

Meddelandet säger att plattformen har för avsikt att “bryta ner pengarsilor som bestäms av status eller internetvärde” genom sina DeFi-integrationer. Grebnev någon förklarad:
“Verksamheten ser efter en katalysator för massanpassning av DeFi-verktyg och vi är glada över att kunna göra detta till verklighet genom att investera i vår aktiva användarbas som en metod för att starta en detaljhandelsgrupp för en helt ny innovativ DeFi-plattform på Maps.me. ”

”Vår långa vision är att bilda en associerad exameninbäddad plattform som blandar ett brett utbud av monetära tjänster som ger ett bättre tack vare investeringar, lön och resor. vi tenderar att se kraften att samla saker som utbyte, investering, mastercard och peer-to-peer-betalningstjänster – med låga avgifter, inga dolda priser och kraftfulla lojalitetsincitament, ”tillade han.

Maps.me lanserades 2012 under sitt tidigare namn MapsWithMe och var inte ärftligt av Mail.ru för ungefär 14 miljoner dollar 2014. Den 2 november 2020 köpte Daegu, en medlem av Grebnevs Parity.com-grupp, appen för nästan 20 miljoner dollar.

Grebnev berättade för Cointelegraph att Parity är inte ärftlig Maps.me med målet att bygga “ett system som integrerade DeFi-verktyg med en plattform som hade en överdimensionerad användarbas.”

Clark

Chef för tekniken.

Source link