Sam Bankman-Fried tror att även ETH ett par inte kan hantera DeFis potentiella tillväxt | BTC-ledningar

0
20


Förbi& nbspClark

FTXs styrda missil Bankman-Fried tror inte Ethereum är redo att ge de skalningsfunktioner som behövs av DeFi-sektorn i framtiden.

FTXFTX utbytesgrundare och verkställande direktör styrd missil Bankman-Fried anser Ethereum (ETH) är oförmögen att hantera förortsfinansiering (DeFi) tillväxt.
Bankman-Fried talar med Camila Russo från den obstränga Podcasten och säger att Ethereum-blockchain begränsar DeFis utveckling och därför är den enda metoden kring att göra i olika nätverk.
”Vid något ändamål är det helt enkelt tydligt att vi tenderar att inte uppnå det. Antingen går vi vidare med att bygga det på Ethereum, eller så tenderar vi att kvadratmått utvecklas för att bygga en sak som vi tenderar att trodde utvecklades för att vara väldigt spännande, men inte var och en. “

Han uttryckte att när som helst hans team försökte göra en sak ny som de var glada över, “överskred de omedelbart valdeltagandet av Ethereum blockchain i storleksordning.”
Bankman-Fried påstår sig ha testat över trettio blockkedjor tillsammans med Ethereum innan han beslutade att göra sitt DeFi-projekt flytande kroppssubstans på Solana blockchain tack vare dess hastighet och infrastruktur.

Bankman-Fried tror att DeFi i framtiden kan användas av en miljard människor någon gång, vilket innebär att blockkedjor kan behöva tvingas dramatiskt utöka sin skalningskapacitet för att stödja en tio-siffrig användarbas. Även skalningsförbättringar i ETH ett par, ger inte tillräckligt med kapacitet för vad SBF har i åtanke:
“Inte bara hundra gånger snabbare än Ethereum, vi vill ha en miljon gånger snabbare än Ethereum.”
Under DeFi-uppgången under de senaste månaderna uppslukte den ökande kvaliteten på Ethereum-drivna DeFi-protokoll Ethereum-nätverket kraftigt – spikningsavgifter till över $ 15. en gång helt operationell Ethereum kan ett par proportionera med ett element från hundra till 1000 gånger.
Solanas verkställande direktör och grundare Anatoly Yakovenko, WHO var tillsammans på podcasten, upprepade Bankman-Freds tankar och uppgav att den här versionen av Ethereum därför är dåligt utformad, hårdvaran nödvändigheter för sina femton transaktioner per sekund nätverk är inte mycket nedan som krävs av Solana, som för närvarande är process fem till 600 TPS.

Inte de flesta skriver emellertid Ethereum. DappRadar kommunikationsdirektör Jon Jordan berättade för Cointelegraph i den gregorianska kalendermånaden att han tror att Ethereum ett par. Han tror att införandet av skärningskedjor och ProS of Stake (PoS) -modellen kan lösa ett antal av de främsta grundläggande problemen med DApps, vilket avsevärt ökar gruppens åtgärdshastighet och valdeltagande.

Clark

Chef för tekniken.

Source link