Mer än 80% av LINK styrs av 25 plånböcker | BTC-ledningar

0
22


Förbi& nbspClark

Ny analys från Glassnode indikerar den högsta I Chronicles of Chainlink-innehavarledningen nästan åttio av tokens erbjudande.

Enligt kryptomarknadsinformation mortal Glassnode är Chainlink (LINK) token distribution på rekordnivåer av centralisering – med ganska åttonde av LINK utbyten som för närvarande inte finns inom de första I Chronicles of Chainlink plånböckerna.

Glassnodes analys visade att åttio en av LINK-krypteringsutbyten av förnuftiga kontrakt för närvarande stängs bort i hundra tjugofem plånböcker, med mängden tokens som Chainlink’s valar har ökat stadigt under de senaste två åren.

När såväl som tokens förblev utbyten och i förnuftiga kontrakt som Glassnodes information utesluter, verkar centraliseringen av Chainlinks tokenfördelning extrem – med Etherscanl m-information som indikerar att 82,7% av LINK styrs av helt enkelt hundra plånböcker, eller mindre 0,03% av LINK -innehav adresser.

Glassnode uppskattar dock att endast tolv, 500 av dessa adresser är kvadratmått för närvarande aktiva, vilket tyder på att nästan åttiotre av LINKs erbjudande finns i 0,8% av de aktiva plånböckerna.
Chainlink’s valar verkar ha accelererat sin ackumulering sedan den gregorianska kalendermånaden 2019, med den andel av erbjudandet som beskrivs av de högsta I Chronicles of LINK-innehavarna ökade stadigt från femtiotre till åttio ett under de senaste arton månaderna.

Med valar som fortsatte att handla efter trots att LINK ännu en gång gick in i nya ojämförliga toppar den här månaden, avslutar Glassnodes Liesl Eichholz att “haussintiment” är fortsatt robust bland Chainlinks veteranhandlare:
“Den fortsatta koncentrationen av erbjudandet antyder att LINK: s främsta innehavares kvadratmått fortfarande är optimistiskt på token, även om det tillgängliga erbjudandet ökar, och kvadratmåttet fortsatte att samla ytterligare.”
LINK whales kvadratmått ackumuleras trots att Chainlinks kärnlag visar sig sälja en stor del av deras icke-offentliga stash av tokens, med Glassnode-distinkta femtiotvå miljoner LINK som har påverkat från reservplånböckerna till Chainlinks team under de senaste hundra dagarna.
Chainlink etablerade sig för att vara det mest använda orakelnätverket 2020 och säkrade partnerskap med tekniska skolbete Google och Ethereum-rival Tezos (XTZ).
Den 18 januari vred Chainlink Bitcoin-pengar för att bli den åttonde största kryptovalutan efter marknadsvärde.

Clark

Chef för tekniken.

Source link