Kinas Blockchain-baserade servicenätverk (BSN) integreras med första offentliga blockchain, nervos – Blockchain-nyheter, yttrande, TV och jobb

0
41


nervös integreras officiellt med Kinas Blockchain-baserade servicenätverk (BSN) (kinesisk version) och (engelsk version) som den första offentliga blockchainen som ansluter sig till ett nätverk som hittills endast har stött tillåtna blockchainramar som HyperLedger Fabric, Baidus XuperChain och CITA.

Integrationen kommer att gälla i augusti med lanseringen av BSNs nya internationella portal, som kommer att tillgodose globala användare och ge dem tillgång till låga kostnader blockchain-lösningar.

“Genom att föra samman de ledande blockchainramarna i en gemensam gateway har BSN potentialen att driva blockchainutveckling och adoption i en takt och skala som vi inte tidigare har upplevt,” sa Kevin Wang, medstifter av Nervos. “Integrationen av tillåtna och tillåtna blockchains är vår vision för Nervos framtid, så vi är glada över att bli den första offentliga kedjan som integreras med BSN.”

~ Annons ~

Cashaa

Under ledning av en koalition av framstående kinesiska enheter som State Information Center, China Mobile, China UnionPay och Red Date Technologies bildades BSN för att göra blockchain-innovation mer tillgänglig för utvecklare. BSN: s uppdrag ansluter sig nära till Kinas nationella teknologistrategi som syftar till att främja och påskynda utvecklingen av blockchain-teknik som en konkurrensfördel.

BSN: s stöd för Nervos och andra offentliga blockchains markerar en utvidgning av dess globala strategi eftersom BSN fortsätter att främja utvecklingen och universellt antagande av blockchain-teknik. För närvarande stöder BSN: s China Portal endast tillåtna blockchains på grund av lokala bestämmelser, men den nya International Portal kommer att ge globala användare direkt tillgång till de bästa offentliga blockchain-nätverk som Nervos.

BSN samlar de bästa blockchainbaserade lösningarna i ett dedikerat globalt nätverk för offentlig infrastruktur och tillhandahåller det till låga kostnader för att utvecklare ska kunna bygga på det nya decentraliserade internet.

Vid lanseringen kommer BSN att köra Nervos-noder på sina globala stadsnoder, vilket gör Nervos blockchain- och Nervos-applikationer tillgängliga för miljontals potentiella användare och utvecklare via International Portal. Blockchain-utvecklare kommer att kunna komma åt Nervos-nätverket via den internationella BSN-gatewayen, distribuera smarta kontrakt och genomföra globaliserade blockchain-tjänster på Nervos. Nervos kommer också att upprätta en egen BSN-portal för att hantera utvecklare och decentraliserade applikationer (dApps).

Nervos räknar med att integrationen med BSN avsevärt minskar komplexiteten för att komma åt dApps och föra ett stort antal applikationer och utvecklare till sitt nätverk. Genom att kombinera fördelarna med både godkända och tillåtna blockchain-nätverk, kommer Nervos integration med BSN att öka antagandet och användningen av blockchain för en mycket bredare variation av användningsfall än tidigare möjligt.

Nervos valdes som en av BSNs första offentliga blockchainpartner på grund av dess förmåga att balansera förtroende och säkerhet med skalbarhet och prestanda via sin unika skiktade arkitektur. Dess lager ena lösningen, Nervos CKB, är en tillåtningsfri, proof-of-work (PoW) blockchain som förbättrar innovationerna i första generationens offentliga kedjor som Bitcoin och Ethereum. Nervos lager två är ett applikationslager för prestanda, integritet och mångfald, vilket ger obegränsad skalbarhet för dApps.

Förutom sin innovativa infrastruktur, är Nervos grundlag högt betraktat som ett av de bästa tekniska blockchain-teamen i Kina, med djupa band och kopplingar i företagsutrymmet. Nervos valdes tidigare av China Merchants Bank International (CMBI) för att hjälpa till att bygga decentraliserade finansieringsapplikationer (DeFi) och samarbetade med Huobi för att samutveckla en regulatorvänlig offentlig DeFi-kedja.

nervös är en samling protokoll och offentliga blockchain-ekosystem som syftar till att lösa de största utmaningarna inför blockchains som Bitcoin och Ethereum idag. Nervos-lagret 1 är ett bevis på arbete, offentligt tillåtet blockchain-protokoll som gör att alla krypto-tillgångar kan lagras med säkerhet, immutability och tillståndslös karaktär av Bitcoin samtidigt som det möjliggör smarta kontrakt och lager 2 skalning. Dess unika kryptoekonomiska modell är utformad för att bättre anpassa intressena för användare, utvecklare och gruvarbetare jämfört med första generationens blockchains.

BSN är ett cross-cloud, cross-portal, cross-framework blockchain-baserat infrastrukturnätverk, som integrerar molnresurser, underliggande ramverk, operativmiljöer, certifikathantering, utveckling SDK och gateway API tillsammans för att ge utvecklare one-stop-shop att distribuera och hantera alla typer av Dapps bekvämt och till låg kostnad. Red Date Tech övervakar FoU och daglig drift och underhåll av BSN. För att lära dig mer om BSN-besök: (kinesisk version) och (engelsk version).

Source link