Frontend UI Engineer – Blockchain News, yttrande och jobb

0
40Intelletec
Som UI-ingenjör har du gott om autonomi att experimentera och iterera samtidigt som du implementerar originella prototyper och bevis på koncept. Du kommer att påverka vår produktplanering medan du översätter gränssnittsdesign till produktionskod, och stöder betalningsflöden som kommer att tjäna miljontals användare. Du kommer att lära dig och bidra till banbrytande ramverk och verktyg, arbeta med ett fantastiskt backend-team som är djupt investerat i framgångar.

Vi står inför ett stort antal unika tekniska och designutmaningar när vi bygger ett decentraliserat betalningsnätverk. Detta introducerar unika nya utmaningar för att skapa gränssnitt för att interagera med blockchainen samtidigt som vi känner till kända UI / UX för klientsidan för blockchain-baserade betalningsflöden. Vi behöver ingenjörer som är både disciplinerade och fantasifulla, som drivs av vår vision och vägrar att acceptera att något tekniskt problem är omöjligt vid första intrycket. Vi hoppas att det här är du!

Varför detta betyder något:

Våra dagliga betalningssystem är beroende av design av finansiell infrastruktur för decennier sedan. Konsumenterna drar nytta av belöningsprogram och nya utcheckningsupplevelser, men i bakgrunden rör sig pengarna på samma sätt som någonsin: genom osäkra nätverk som medför onödiga kostnader för oss alla när de anstränger sig för att tillgodose behoven i modern handel.

För att uppnå vårt uppdrag och förverkliga vår vision har vi satt ihop ett otroligt team och lägger selektivt till det.

Dag för dag:
1. Samarbeta med vårt produktchef och designer för att utveckla, testa och skicka prototypgränssnitt för våra betalnings- och kassaprodukter, vårt valutasystem och vårt plånboksprogram.
2. Prototypapplikationer för att bedöma användarupplevelser och bevisa nya idéer.
3. Utveckla och leverera produktionsversioner av användarupplevelser för produkter på mobila och stationära webbplattformar.
4. Skriv Javascript-bibliotek för att integrera med olika blockchain- och kryptografiska system, gränssnitt med REST-API: er samt GraphQL API: er och RPC-baserade blockchain-backend.

Kompetens:
1. Disciplin, integritet och oöverträffad arbetsetik är tre av dina kärnvärden.
2. Demonstrerad erfarenhet av att bygga och upprätthålla hög prestanda (laddningstid, exekvering av klientsidan) webbapplikationer riktade till både stationär och mobil med hjälp av HTML5, CSS3 och JavaScript på klientsidan, inklusive prestandaprofilering och optimering.
3. Designerens känsla och uppmärksamhet på detaljer, särskilt vad gäller användarupplevelse.
4. Stark förståelse för säkerhet och integritet.
5. Samarbetar som standard med enastående kommunikationsförmåga.

Trevligt att ha:
1. Erfarenhet av att skriva dApps gränssnitt med Ethereum.
2. Ytterligare erfarenhet av React, Angular eller Svelte.
3. Du har viss grundläggande bakgrundsförståelse för kryptografi – tillräckligt för att förstå allmänna avvägningar.
4. Du har erfarenhet av att bidra till eller skapa öppna källkodsprojekt, särskilt programvarubibliotek.Läs mer

Senaste inlägg av Staff Writer (se allt)

Source link