Ethereum värt tum närmare ett helt nytt ojämförligt högt som Bitcoin konsoliderar | BTC-ledningar

0
10


Förbi& nbspClark

Ethereum-värdet är i strävan efter en helt ny ojämförlig high, medan Bitcoin-värdet fortsätter att handla i sidled.

Bitcoin (BTC) fortsätter att förändra en modifiering varierar mellan ett vimpelmönster och medan värdet har rapt utöver det 20-dagars glidande genomsnittet är det tydligt att tjurarna och björnen kvadratmått kämpar över den riktning den digitala kvaliteten kan ta.

Data från Cointelegraph Markets och TradingView visar att BTC som listas i varierar mycket mellan $ 34 955 och $ 37 850 under helgen, men handlare som handlar för varje dopp verkar göra det med mindre optimistisk övertygelse.
JPMorgan-analysanalytikern Nikolaos Panigirtzoglou betonade nyligen vikten av att Bitcoin bryter ut över $ 40 000-nivån för närvarande för att undvika att skadas av tillhörande utvandring av “trendföljande” investerare FN: s byrå kan förvärra förra veckans korrigering.
Enligt Yves Renno, chef för merkantilismen hos Wirex, befinner sig Bitcoin i en mycket ”konsolidering på toppen av $ 35 500-nivån”, men Renno ser fortfarande en övergripande positiv trend på marknaden.
Renno nämnde dessutom att den senaste korrigeringen verkligen betraktades som en chans att handla för stora investerare av institutionell storlek, vilket bevisades av en ökning inom olika BTC-valar och ett “lågt till genomsnittligt” gruvarbetare.

Renno nämnde att investerare borde förvänta sig att undersöka en “fortsatt stor volatilitet med en positiv medeltrend”, under de kommande veckorna och månaderna stödde åtgärder på derivatmarknaden.

Han sa:

“Det öppna intresset berör vanligtvis nya ATH, vilket gör marknaden ännu mer riskfylld eftersom det innebär att det finns nästa risk för likvidation under en korrigering, det vill säga utsåld säkerhet, vilket i allmänhet förstärker korrigeringarna.”

Ether (ETH) dessutom utseende för att indikera “fortsatt robust värt momentum” som Renno ser det, driven av Eth2-lanseringen och kommande CME-futureslansering i gregoriansk kalendermånad. Eth2 förväntas dessutom leverera en hiss till DeFi-ekonomin normalt eftersom systemet som helhet kan njuta av en minskning av gruppåtgärderna och färre trängsel.

Positiv utveckling på den regulatoriska fronten

Nyheter om att den tillträdande presidenten Joe Biden avser att besluta om hamn Gensler, en akademisk FN-byrå som tidigare utbildade en blockchain- och kryptovalutakurs vid Massachusetts Institute of Technology, som ordförande för USA. s. Securities and Exchange Commission gav kryptosektorn en kortsiktig ökning av känslan.

Bitcoin fick dessutom ett stort förtroende från Stephen-spelaren, den tidigare premiärministern för den nordamerikanska nationen. spelaren rekommenderade att det också skulle kunna finnas ett område för Bitcoin som en del av ”en korg med reservvalutor för att växla dollar.”

Medan Bitcoin-värdet har varit merkantilisering i sidled, är kryptopundits affärsverksamhet för Ether att fly och följa BTC: s paraboliska drag. under den senaste timmen lyckades Ether en optimistisk flygning i sitt BTC-försök och USD-försök. I skrivande stund ökar det topprankade altcoinet med fem,43% och handlar 1 327 dollar.
Trots framdrivning tillbaka på måndagen fortsätter Polkadot (DOT) dessutom att vara en bland de bästa presterande altcoinsna, se en sjuttiofemte ökning i värde förra veckan och vända XRP eftersom det sätter syn på $ 20-märket. För närvarande handlar DOT för 16,80 $.

Det totala marknadsvärde för kryptovaluta ligger för närvarande på $ 1,03 biljoner och Bitcoins dominansnivå är 65,7%.

Clark

Chef för tekniken.

Source link