Ethereum 2 tar upp 66000 validerare när devs avslöjar framsteg för 2021 | BTC-ledningar

0
14


Förbi& nbspClark

Undersökning av nya insättningar till Eth2-kontraktsadressen avslöjar att antalet enskilda validerare ökar. Sju veckor senare har lanseringen av Eth2.0s fyrkedja och 2,25 M ETH deponerats i Ethereum 2-kontraktsadressen, vilket ger en ökande tilltro till den efterlängtade lanseringen av Ethereum 2.

Mer än 66 360 kedjevalidatorer har utformats som en del av Eths övergång från Resistant of Work till Proof of Stake.

Uppgifter som tillhandahålls av smarta kontraktsspecialister på Dune Analytics föreslår att mer Ethereum för närvarande riskeras av enskilda givare än enskilda adresser med stora saldon, som hade erövrat flöden till Ethereum2-kontraktet fram till december och den första halvan av januari.

Dollarn belopp ETH placeras i Eth2-kontraktsattityderna på cirka 3,75 miljarder dollar, eller 2,5% av Eths totala marknadsvärde, med 4 864 ensam insättningsadresser som orsakar den totala mängden ETH som riskeras i det nya nätverket.

Delstaten Ethereum 2

I en aristokratisk post ‘The State of Eth 2’, sammanfattade Danny Ryan Ethereum Foundation-forskarens framsteg som gjordes 2020 och färgade en bild av saker som kommer 2021.

Ryan rapporterar att utmaningar pågår med den ny tillämpade fyrkedjan, som kommer att fungera som bron för Ethereum 1 kommer att kommunicera med Ethereum 2. Han förutspår att första halvåret kommer att ägnas åt forskning och utveckling av användarkunder, eftersom uppgraderingsbestämmelserna är “kontrollerade och förfinade”

Uppföljning är tillämpningen av skärvkedjor, även erkänd som fas 1 av ETH2-utrullningen, vilket är förutsägbart att ske under sista hälften av 2021. Att skärpa Ethereum gör att nätets belastning kan vara fest över 64 kedjor, kumulativ dess transaktionsförmåga exponentiellt och därmed förmåga att skala.

Medan han är entusiastisk över lovande utveckling längs vägen till världsomspännande antagande, förutspår Ryan att även lager-två-skalning inte kommer att tillåta den nuvarande iterationen av Eth att helt klara av sin ökande popularitet:

”Det är tydligt att Ethereum L1 idag inte ensam kommer att leverera den genomströmning som önskas för att stödja den globala efterfrågan på decentraliserade applikationer. Även om Ethereums nuvarande L1 i kombination med L2-skalbarhetsmetoder kommer att hjälpa enormt under de följande tolv månaderna … Ethereum kommer att uthärda att efterfrågan överstiger utbudet när global antagande fortsätter ‘

Därför Ethereum Utbyggnad 2 har varit mer eller mindre tillförlitlig med den färdplan som presenterades av Ethereum-mastermind Vitalik Buterin i december 2020.

Stakers som gjorde de tidiga insättningarna blir intresserade av upp till 21,6% av deras insatta belopp. Eftersom räntesatsen per totala insatta belopp grundas på en motsatt logaritmisk graf minskar den med beloppet av ETH-insats. Krediter som erhålls idag får en APR på 9,4%.

Clark

Chef för tekniken.

Source link