En livslängd på tjugofyra tweets: ökningen av Inverse.Finance | BTC-ledningar

0
19


Förbi& nbspClark

“Jag kände att jag vill göra saker min metod för en gångs skull”, säger soloutvecklaren Nour Haridy.
Bestående av tjugofyra tweets över ett 48-timmars belopp, läser Inverse.Finances närvaro på sociala medier typ av en förortsbaserad ekonomistart (DeFi) starthistoria i hyperdrive.
Under sin korta livstid har det nybörjade protokollet redan lockat 4,3 miljoner dollar totalt (en siffra som ser ut att stiga så snabbt som soloutvecklaren Nour Haridy kommer att höja hårddisken) och locka insättare med löfte om passiva ETH-vinster på DAI – får batteridriven med tillåten tidig åtkomst Yearn.Finances kommande, avkastningsbärande v2-valv.
För att få en mycket bättre känsla av Inverse.Finances enastående tillväxt har vi en tendens att vardagar ner med Haridy för att tala om hans framsteg, den längre löptiden för protokollet, och hur det är att hjälpa en enda DeFi-start. Haridy är långt ifrån att vara en sprakande, skrytande grundare som sprutar het luft, och är omtänksam och predikar försiktighet från investerare och vinkar med komplimanger. en gång intervjun var det helt klart att om DeFi kommer att locka många utvecklare som Haridy, så är den unga vertikalen på väg i rätt riktning.
En ny lego

Cointelegraph: Världshälsoorganisationens områdesenhet och vilken områdesenhet du arbetar på?

Haridy: Jag har arbetat som en dev inom Ethereum-området de senaste åren. främst konstruerade gasfria Dai-förnuftiga plånböcker, som Metacash och Mosendo. utan dröjsmål fungerar jag bara på Inverse.Finance. Jag tror att det är massor av potential på andra sidan dess nuvarande enkla MVP-stil.

CT: Hur har dina senaste fyrtioåtta timmar varit?

Haridy: Jag har fungerat på Inverse den senaste tiden verkligen. De senaste fyrtioåtta timmarna var inte helt annorlunda. helt enkelt trycka på uppdateringar, höja insättningsgränsen varje dag, få feedback från atiny low community på två hundra inom meddelandechatten. tills Andre retweetade faktiskt

CT: Inverse Finance – varför inte ett matnamn? Vad betyder det för dig? Vad kommer emblemet att bli?

Haridy: Jag tror att matpennor tenderar att tjäna mycket på odlingskraft, eftersom deras produkt vanligtvis saknas eller är ohållbar. Jag vill inte skicka meddelandet om Invers till andra.
CT: Denna tweet var väldigt rolig. men skulle du beskriva intresset före och efter Andre?
Haridy: hela projektet är post-Andre för att vara ärlig. Jag nådde första gången död, satte honom på meddelande efter att jag enbart hade skrivit kontraktet och han var otroligt upphetsad och nämnde att han kommer att kolla in det. Det var min första antydan till produktvalidering som övertygade mig om att lansera den offentligt. Men ja, jag brukade inte vara beredd på allt reklammaterial som följde hans retweet. Jag uppskattar exponeringen faktiskt även om det har varit super nervöst.

CT: Hur har det varit att arbeta med YFI-teamet?

Haridy: för att vara tydlig är jag inte en del av YFI-teamet. Jag hänger helt enkelt i deras chatt. de vitlistade enbart Inverse för att använda sina V2-valv tidigt. Och de har varit mycket användbara med integration och hjälpt till att granska min kod och uppmanade viktiga förändringar.

CT: Du har redan varit tvungen att gåsgränser med högre säkra valv. Varför individer i områdetheter därmed glada över ditt projektteam

Haridy: till följd av Andre twittrade om det. Vissa individer beslutar att det associerar Andre-myntet. Vissa individer har obegripligt på tidigare segrande tokenlanseringar av Andre och de behöver fruktansvärt bygga upp det.

CT: Eftersom vi har en tendens att tala skapar du ett styrelsestecken. Du lät som om du behövde undvika den modellen – varför?

Haridy: Jag är fruktansvärt orolig över att folk kan byta symbolen utan att visa ansvar. Jag gör mitt bästa för att undvika det, men det finns bara mycket lite som kommer att göras. Å andra sidan är styrning att det bara tack vare att anpassa incitament till tidiga samhällen att stanna kvar och underlätta och dessutom distribuerar makt som för närvarande enbart är kontroll av ME.

CT: Du bjöd öppet hackare att framkalla DET som går ur metoden och försöka framkalla täckning för protokollet via kåpan. Detta tidiga Twitter-flöde är på många sätt en ritning för alternativa utvecklare … avsiktlig eller helt enkelt lång startmani?

Haridy: Den senare haha. Jag hade många samtal var de som var ledsna med de val jag skapar. Berättar för mig att jag gör-ingenting och bråkar. Jag försökte noggrant tänka på varje åsikt med tanke på vilken mängd kontanter som står på spel. men i något syfte kände jag mig som om jag vill göra saker min metod för en gångs skull.

CT: En soloutvecklare som skapar ett passivt investeringsfondsprojekt är inget som behöver mirakulöst och visar väldigt mycket möjligheten till kontanter. Vad är nästa för utrymmet?

Haridy: Det är inte desto mindre enormt och många av kommer hade större TVL tidigare. men jag tror att det skulle vara stort om det inte fanns något tak vid lanseringen. Men ja, det här projektet skulle ha varit tio gånger tuffare utan att ha Yearn and Compound att skapa högst upp. visar utan tvekan anläggningen för DeFi legos.
Jag känner inte igen vad som är nästa för området, men jag har många galna idéer för Inverse att göra i framtiden. Jag antar dessutom att det finns en bra potential för att många svåra maskindrivna investeringsvägar med varierande risknivå ska genomföras inom den typ av valv. Yearn är visserligen helt enkelt PoC enligt min mening.

CT: En soloutvecklare som skapar ett passivt investeringsfondsprojekt är inget som behöver mirakulöst och visar mycket din förmåga och engagemang. Vad är nästa för dig?

Haridy: Jag har helt enkelt arbetat med detta i två veckor till denna punkt, så jag ska ändå bevisa mitt engagemang (som jag satte upp). Jag har arbetat under detta område i fyra år, så jag fick naturligtvis förmågan att skapa ett projekt som detta. Inget övernaturligt. För den närmaste framtiden bestämmer jag mig för att arbeta med att öka inversalternativen och varorna väldigt snabbt varför. Jag måste återberätta väldigt snabbt och överträffa alla. Jag bestämmer mig dessutom för att experimentera med nya kedjestyrningsmodeller. Jag tror att vi kommer att göra högre än nuvarande tillstånd

Clark

Chef för tekniken.

Source link