Blockchain Company Ontology Cut Deal med Daimler för att utnyttja högpresterande teknologier och förvandla körupplevelsen – Blockchain News, Opinion, TV och Jobs

0
34


Den välkända blockchain med hög prestanda, öppen källkod som specialiserar sig på digital identitet Ontologi, samarbetar med Daimler Mobility AG Blockchain Factory, som inrättades för att ge fördelarna med blockchain-innovationer och applikationer till fordonsindustrin. Målet är att förändra erfarenheterna från förare över hela världen

De två företagen har gått samman för att utveckla en produkt som de kallar MoveX, en förstklassig blockchainbaserad mobilitetsplattform för bil- och mobilitetsindustrin. Genom att använda ONT ID, Ontologys decentraliserade identitetsramverk, kommer MoveX att ge användare roaming, buntning och delning, och underlättar integrationen av tjänster mellan leverantörer, en av de största hindren för adoption.

Welcome Home, den första produkten på MoveX-plattformen, löser avvägningen för användare som vill ha mycket personliga upplevelser och olika serviceintegrationer, samtidigt som de skyddar deras dataskydd och kontroll. Välkommen hem-lösningen kommer inte bara att tillämpas på bilupplevelser utan på alla smarta enheter, eftersom de blir alltmer intelligenta, anslutna och datarika.

I en kommentar till partnerskapet sa Andy Ji, grundare av Ontology:

”När Daimler Mobility valde att samarbeta med Ontology har hon visat sitt engagemang för innovation och att utnyttja avancerad framväxande teknik som ger bästa möjliga upplevelse för förare runt om i världen. Våra decentraliserade identitetslösningar kan erbjuda förare en rad fördelar som fokuserar på säkerhet, verifiering och pålitlig datahantering. ”

”Hittills har Daimler Mobilitys ansträngningar att implementera blockchain-baserade lösningar främst fokuserat på att förbättra effektiviteten i back-end-avdelningar och i försörjningskedjan. Vad som dock gör detta partnerskap riktigt spännande är att Ontologis samarbete med Daimler Mobility på MoveX är ett perfekt exempel på att blockchain går in i mainstream och erbjuder konkreta fördelar för daglig användning. ”

Harry Behrens, chef för Daimler Mobility AG Blockchain Factory tillade:

“Welcome Home kombinerar mobilitet med sociala nätverk. Genom att använda Ontologys unika ramverk för DID och mycket säker datatillgång har vi kombinerat användbarhet med högsta standard för datasuveränitet och integritet. ”

Nyheten kommer när Ontology fortsätter att stärka banden med det tyska företaget och går vidare med planer på att öppna ett kontor i Berlin.

Source link