Att företräda Soto strävar efter att skapa ett kontor för att “samordna” Federal användning av blockchain-teknik | BTC-ledningar

0
16


Förbi& nbspClark

Det hängivna kontoret skulle övervaka “all icke-försvarslänkad distribution och aktiviteter kopplade till blockchain-teknik inom den federala regeringen.”

En ny proposition marscherade på torsdagen, H.R.9067, strävar efter att skapa ett kontor som kommer att “samordna” federala förfrågningar om blockchain-teknik.

Med stöd av att företräda Darren Soto, en demokrat som representerar Floridas 9: e distrikt, skulle lagförslaget “hitta ett kontor inom handelsdepartementet för att organisera all icke-försvarsrelaterad distribution och aktiviteter kopplade till blockchain-teknik inom den federala regeringen.”

Den 31 december nämndes lagförslaget för huskommittén för energi och handel.

Även om räkenskapstexten hittills har varit fri kan lagets sponsor ge några tecken på de typer av blockchain-teknikapplikationer som ett sådant kontor skulle sträva efter att “samordna”

Soto har under nya månader etablerat sig för att vara en gradvis högtalare för båda kryptovalutorna – som han får för kampanjdonationer och blockchain-teknik överallt.

Efterföljande nyheter om att US Postal Service hade marscherat ett patent för ett blockchain-grundat post-in-röstningssystem, sade medordförande för Blockchain Caucus Cointelegraph i en intervju att han förväntade sig att det skulle tas i bruk inom en närmaste framtid.

Han sa ”Visst kunde jag se att det utnyttjades mycket snart, under ett efterföljande par valcykler,”.

Dessutom utropade Soto i september kulminationen av “nästan två år att driva” sina kollegor i utskottet för energi och handel: Digital taxonomilagen, som kommer att leda en studie om användningen av blockchain-teknik i regeringen. Att skapa ett kontor som märkt av H.R.9067 skulle tydligen leda till snabbare acceptans och tillämpning av sådan teknik.

Sotos förespråkande av kryptovaluta har varit särskilt robust sent. Florida-infödingen var också bland de nio kongressfolk som tuktade statskassan för att ha låtit drygt två veckor för kommentarer om en ny kryptoövervakningsregel. Regeln har löpt till en uppmaning till vapen i hela kryptokurrencygemenskapen, och få har spekulerat i att statskassan kan komma att stämma för en process för att bryta mot processen.

Clark

Chef för tekniken.

Source link