4000 dollar guldmål när Brandt ser Bitcoin ‘stor köpsignal’: Trump mot Biden | BTC-ledningar

0
22


Förbi& nbspClark

De framtida amerikanska valresultaten kan inte vila ett nytt guldlån, förklarar en analytiker, medan Bitcoin också är skyldig ny hausse.

Guld kommer att förbättras oavsett om Donald Trump eller Joe Biden vinner valet, en analytiker talar som Bitcoin mål $ 11.000.

Den sju oktober I en intervju med medieavdelningen för gigantiska ädelmetaller Kitco hävdade Frank Holmes, VD för amerikanska globala investerare, att han “satsade på guld” för hausse i slutet av året.

”Det är en kärleksperiod. Det är säsongsmässigheten i två bröllopsperioder i Indien, det är säsongen av Diwali of lights, då har vi jul och det toppar för det kinesiska nyåret, sa han nätverket.

“Det är en lycklig tid för intag av guld, och det är mest kopplat till BNP per capita-tillväxt.”

I augusti sa Gold, som Bitcoin, höjder före en minskning som kom i linje med en rehabiliterad forte i det amerikanska dollarvalutaindexet. Resultatet av det amerikanska valet i november har möjliggjort en betydande inspiration från USD, men Holmes har förtroende för att guld kommer att vibrera från resultatet.

Han tillade, “Vissa satsar på blått, andra satsar på rött, och jag satsar på guld,”.

Som Cointelegraph uppgav, har guldfelet Peter Schiff också tonat en mindre än optimistisk syn på dollarn, och grälat om att en Biden-vinst skulle vara den otäckaste situationen.

Han tittade på ett prismål på $ 4000 för XAU / USD Holmes etablerat.

Brandt betonar veckovisa, dagliga Bitcoin-pris

Bitcoin har insett det motsatta sambandet med DXY, som har lyckats få tillbaka sina förluster från tidigare i sommar. Oblique-handel har efterliknat bristen på framsteg i guld, med 11 000 dollar kvar utom räckhåll hittills i oktober.

Nyheter om att betalningsjätte torget hade skuggat MicroStrategy när de köpte en stor mängd BTC-upprörda marknader på torsdag, där BTC / USD ändå stötte på motstånd på 10 940 dollar – platsen för tidigare vägran i slutet av föregående månad.

För prognosmakare är dock förändringen ett synligt tecken på goda saker som kommer.

svarade veteranhandlaren Peter Brandt på Twitter. “Det är den största tillväxten som ett globalt företag för närvarande placerar $ BTC i sin balansräkning,”.

”Diagrammen för vecko och dag är redo att blinka en stor köpsignal”.

Deliberating Square, Cointelegraph Markets-prognosmakaren Michaël van de Poppe varnade för att “streck” av kortsiktigt hausseartat uppförande kan fortsätta just det – om Bitcoin i slutändan kan övervinna $ 11.000 $ konfrontation.

Clark

Chef för tekniken.

Source link