270 000 BTC entusiastiska för lagring på en månad: Går länge | BTC-ledningar

0
5


Förbi& nbspClark

Insättare är inne i den under en längre period och fäster 270 000 Bitcoin bort under de senaste trettio dagarna. Trots rullande priser fäster BTC-investerare sin Bitcoin under en längre period, med 270K Bitcoin som tas ut ur en flytande källa under de senaste trettio dagarna.

När det gäller data som är tillgängliga av kryptomarknadsdataaggregat Glassnode har ”flytande” BTC-plånböcker 270K BTC under den historiska månaden, upp från 175 000 BTC i början av januari.

Uppgifterna visar att Bitcoins vätskeförsörjning tillförlitligt har fallit under de senaste nio månaderna, med vätskeförsörjning för närvarande stillasittande vid 21,3% och presentationen inga tecken på retrogressiv.

BTC: s progressivt illikvida utbud kan vara hausseartat för sitt pris, med nya detaljhandels- och institutionella handlare som konkurrerar om ett successivt minskande utbud. Glasnod approximationer som nära 80% av 18,6M cirkulerande BTC lagras nu i ‘illikvida’ plånböcker.

Rendering till Glassnode är en BTC-plånbok noggrant illikvid om mindre än 25% av Bitcoin-konventionella har flyttats ut tvärs över objektets liv. Däremot måste majoriteten av BTC transporteras tillbaka i omlopp med mindre än 25% av tillströmningen för att anses vara extremt flytande.

Av 3.9M BTC definieras Glassnode som extremt flytande, 61% eller 2,38M kvarhålls av centrala växlar. Deras jämvikt har också sjunkit, med data från analysföretaget CryptoQuant representativa börser har minskat med 13,8% under juli.

Kumulativa institutionella investeringar kan vara en viktig drivkraft för att minska BTC: s likvida utbud, med plånboken efter tjänsten Bitcoin Treasuries för närvarande ungefärliga uppskattningar att 33 institutionella enheter har ackumulerat mer än 1,2 miljoner BTC eller 6,5% av BTC: s blandade utbud.

Under de senaste dagarna har Grayscale utökat sitt innehav med cirka 25 000 BTC med en portfölj på 641 523,7 BTC den 20 januari 2021. För att sätta detta i anspråk präglas nästan 900 Bitcoin varje dag. Men i genomsnitt skickas endast en tredjedel av dem till Glassnode till utbyten under juli 2020.

Värdepappersföretaget SwissBorg visar att det i 2nd hälften av 2020 köpte institutionella investerare regelbundet mer än 230% av den på nytt präglade BTC. Tillägg till inköpen från Square & PayPal (längs med den beräknade mängden BTC förlorad varje dag) kan efterfrågan vara så hög som 500% av det nya utbudet.

Tidigare idag lämnade världens största kapitalförvaltare BlackRock in till SEC, med hänvisning till BTC Offshoots som en sannolik investering. Företaget anlände 2021 med 7,81 miljarder dollar i tillgångar under förvaltning, mer än sju gånger kryptos hela marknadsvärde.

Clark

Chef för tekniken.

Source link