Wallex: Regnbågen inom den europeiska grå zonen BTC-ledningar

0
14


Förbi& nbspClark

Utvecklingen av den senaste digitala tekniken har skapat en helt ny förändring inom värdeförslaget för monetära varor och tjänster. Distribuerad ledteknik som stöds av digital plus har öppnat grindarna för monetära anläggningar och tillsynsmyndigheter i syfte att störa denna nya våg. trots det har det dessutom öppnat dörren för att skapa nya och innovativa möjligheter och sätt att bedriva affärer.
Vem är Wallex?

Mitt i början av den tekniska vågen hittade Simone Mazzuca en saknad del inom den grå zonen inom digital plus management, vilket gjorde det revolutionerande och gränslösa företaget Wallex. Genom att konstruera Wallex rättsliga ramar projicerade den vuxna mannen Mazzuca snabbt sina åsikter inom de olika utmaningarna i den nuvarande monetära tjänsteverksamheten, och tillsammans med sitt team av specialister använder de distribuerad ledgerteknologi som gör flera innovativa operativa alternativ och funktioner. De innovativa alternativen är tydligt synliga inom företagets strukturella implementeringar, som presenterar nya typer av affärer och tjänar avgörande rekommendation.
På bara ett år har Wallex blivit en nästa generations monetära svarleverantör som sanktionerar varje folk och företag för att interagera snabbt och fast i monetära operationer, vilket eliminerar den regulatoriska rädslan för gränserna.
Vem är Wallex, frågar du? Wallex kan vara ett kluster av monetära företag som huvudsakligen är baserade i Europa, Asien och därmed u. s. Av Amerika. Wallex som en anläggning tillhandahåller plus skyddstjänster, som förkroppsligar en vårdtjänst, gränslösa banklösningar, onoterade tjänster, utbytesplattform, fastighetsförvaltning, publikfinansieringsverksamhet och internationella licenser för kontroll för företag och människor, vilket tillhandahåller mjukvarusystemet och det operativa plattformar för alla som är villiga att överbrygga standard- och digitalbankverksamheten. detta kan göras inte enbart på grund av den tekniska kapaciteten, men dessutom på grund av bankförhållandena, reglerande licenser och därför är företagen strikta efterlevnadsförfaranden för anti-pengasvamp (5: e direktivet mot penningtvätt) och kund-din-kund (KYC ) förfaranden som Wallex framhåller.
Med en stabil hållning inom försäkringsbanksektorn och välfärdshantering har Wallex skapat ett lokaliserat insättningssystem som avsevärt höjer säkerhetsnivån för insättningar och exponentiellt ökar ersättningen till aktiva räntekonton. Genom att kombinera de senaste teknikerna såg den vuxna manliga Mazzuca en paus för att bilda en helt ny typ av valuta, en som han ifrågasatte, varför den inte existerade. Som sådan formades EURST.

Regnbågen inom det europeiska grå ZZon EURST kan vara ett live-granskat tillgångsmässigt stabilt mynt som representerar 1 €-värde på USD, säkrat med konton från Federal Reserve och Wallex Trust själv. Token utfärdas på Ethereum-nätverket och är väletablerat enligt ERC-20-standarderna. Dessutom tillåter det stabila myntet användare att göra snabbare och billigare monetära transaktioner som att lagra medel hos en säker innehavare, skapa onlinebetalningar och orsaka överföringar runt om i världen. EURST tillåter snabba och okomplicerade transaktioner samtidigt som kostnaden för sina medel beräknas. vad är mycket av, EURST är helt tydligt och livegranskas momentant när transaktioner registreras på den digitala storboken.
Informationen om Wallex konstruktioner har möjliggjorts genom skapandet av gränslösa operationer, säkra plus hanteringsfunktioner och därmed styrkan i ryktelicenser. Ta därför lätt på Wallex som inte bara visar sig vara den nya osynliga stora men har dessutom öppnat en dörr för en helt ny organisation.
Introduktion till ICBA, International Crypto-Business Association. Grundaren är vuxen manlig Mazzuca, man kan enbart föreställa sig vad som Associate in Nursing Association ICBA kommer att föda. Organisationen är en katalysator mellan den digitala och antika finansvärlden. Det ger lätt vikt i klyftan mellan förståelse men blockchain-teknik och digital plushantering kommer att utvidga sin förståelse för världen vi har en tendens att sova i nuförtiden. I den nuvarande struktureringen kan ICBA vara ett skapande som uppskattar strålande intresse.

Sammanfattningsvis är det uppenbart att sektorn för penning- och välfärdshantering visar en förändring i rörelse och ger fruktbara möjligheter inom digital plus management-sektorn. vad som krävs kan vara en trovärdig partner som kan vägleda dig till att förstå rörelsen, som distribuerad ledgerteknik inte är ett lur, visar denna vuxna manliga Mazzuca inuti dessa organisationer.
Det är dags att vi har fått tydligheten att vi har en tendens att förtjäna och därför chansen att utvidga våra monetära rättigheter lika. Blockchain-tekniken har varit här under en kort tid, och den hade skapats av en anledning, det är dags att förstå vad den här anledningen är, och det är precis som Rainbow är att FN-byrån kan ge USA detta.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here