Visa-filers patentansökan för att skapa digital valuta på Blockchain | BTC-kablar

0
26


Förbi& nbspKapil Gauhar

Visa har lämnat in en ansökan om att göra digital valuta på en blockchain till Förenta staternas patent- och varumärkekontor.

Enligt ansökan som publicerades den 14 maj – ännu inlämnad i november 2018 – har uppfinnarna Simon Hurry och Alexander Pierre i Visa International Service Association i San Francisco letat efter ett patent för en digital valuta registrerad på en blockchain och begränsad av en fokal enhet dator.

Det hänvisar till Ethereum som ett potentiellt system. Programmet innehåller två poster, varav en skulle specificera “Den digitala valutan för ett belopp som är associerat med valören har skapats för en offentlig nyckel associerad med en digital plånbok.” Den andra posten tar inte av “Borttagning av den fysiska valutan från cirkulation i ett fiat-valutasystem.”

Patentansökan beskriver ett centraliserat förfarande för att hålla uppskattningen av stablecoin –

“Varje gång en dollarvärde av digital fiatvaluta genereras säkerställer den centrala enheten att en motsvarande fysisk dollarräkning tas bort från cirkulation för att reglera värdet på den digitala fiatvalutan.”

Medan USD uttryckligen refereras till en av de fiatvalutor som ska användas, avslöjade Forbes att patentet kan gälla andra nationella bankers digitala valutor, till exempel pund, yen och euro –

“Den fysiska valutan för en centralbank var som helst i världen kan digitaliseras.”

Visa som visar sig vara mer kryptovänligt

I februari rapporterade Coinbase att det hade blivit en nyckelpersoner från Visa, vilket skulle göra det möjligt för cryptocurrency-utbytet att utfärda betalkort för att spendera cryptocurrency. Efter två månader gick Lightning-Good Fold-ansökan in i Visas Fintech Fast Track-program för att avslöja ett co-branded Bitcoin (BTC) cashback-belöningskort.

Kapil Gauhar

Kapil Gauhar är grundaren av Blogger’s Gyan. Han är en passionerad bloggare, en stor tänkare och en kreativ författare. Hans passion för att göra vänskap med ord och låta folk veta om underverken i den digitala världen är det som motiverar honom att ta skrift som en karriär.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here