Vänligaste av dem alla? Dessa kan vara de enklaste länderna för krypto | BTC-ledningar

0
12


Förbi& nbspClark

Den frihetsnivå som USA har ger argument för associerad examen för landet eftersom den mest kryptovänliga platsen, även om Puerto-lagstiftningen dessutom har sina fördelar.
Som en växande verksamhet men nyligen tretton år har kryptovaluta sett sin berättigade andel av regulatoriska nedbrytningar och förändringar, särskilt inom USA. Jake Yocom-Piatt, medgrundare av Decred, ser dock staten eftersom den mest kryptovänliga.
“Kryptovalutor kvadratiska mått behandlas som personlighet i de flesta jurisdiktioner, så deras skattebehandling är jämförelsevis enhetlig,” Yocom-Piatt samma. Han fortsatte:
”Kryptovalutatransaktioner kvadratmått mäter en talstil, och där anges där där yttrandefrihet skyddas kvadratmått minsta möjliga mängd för att begränsa kryptovalutor. medan USA för närvarande lider av flera väsentliga sociopolitiska frågor, blandningen av dess yttrandefrihet med skydd mot tvingad avslöjande av lösenfraser gör det till det främsta kryptovänliga landet i världen. ”
Sedan 2017 har kryptoverksamheten drabbats av olika reglerande åtgärder från amerikanska tillsynsmyndigheter, från första mynt som tillhandahåller rättegångar till anklagelser mot företag som BitMEX. Nationens justitieministerium har dessutom nyligen lagt ut krypto-reglerande parametrar.

Tidigare i år uttryckte den amerikanska representanten Tom tvåkornig stavning oro över USA: s smärtor innovativa framsteg bland dess rättsliga processer och behov. Yocom-Piatt har läst om USA eftersom det mest kryptovänliga länet dock ser sant ut ur en speciell vinkel och noterar landets friheter istället för dess begränsningar.

Under tiden berättade Rob Viglione, medgrundare och verkställande direktör för Horizen, till Cointelegraph att han ser Puerto-lagen på grund av kryptoens högsta plats, även om han svarade på frågan med tanke på den enklaste kryptoläget för amerikanska personer. “Jag fortsätter att nominera en rustik som inte alltid erkänns som en rustik och är mycket underskattad som en krypto-hotspot: Puerto Rico!” Han lade till:
“För amerikaner är Puerto-lagstiftningen överlägset den främsta kryptovänliga jurisdiktionen när du överväger särskilda skattedekret, som lagen tjugo eller tjugotvå, som driver effektiva skattesatser ner.”
Den amerikanska inkomsttjänsten utfärdade styrning på digital plus beskattning för sina väljare under 2019, även om det gav ytterligare frågor. alternativa uppdateringar har dessutom inträffat, liksom ändringar av kryptoskattformulär.
Ett alternativ sofistikerat element i amerikansk kryptobeskattning: Crypto betraktas inte som egendom, därför bör användarna rapportera varje handel som en vinst eller förlust, i strid med undantag av samma slag. dock skatteaspekter åt sidan, Puerto lagar värd för en kraftfull kryptovaluta scen, i överensstämmelse med Viglione:
“Att spara på skatter är trevligt, men det som ytterst gör att Puerto Law sticker ut är att explosionen av den främsta livliga kryptosamhället i världen till följd av den. flera av branschens ledare, entreprenörer och utvecklare har valt Puerto-lag som sitt nya hem. ”
Kosala Hemachandra, grundare och verkställande direktör för MyEtherWallet, gav dessutom nyligen sin brottning vad han ser eftersom den bästa regionen för krypto. Hemachandra poserade människors syn på en anständig kryptoatmosfär är subjektiv. Han nämnde dessutom vikten av en världsomspännande krypto-närvaro.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here