Tyska polisen tar tag i 30 miljoner dollar i Cryptocurrency, från Streaming Site Operative: | BTC-kablar

0
23


Förbi& nbspRitwik

En bland de viktigaste operatörerna på den nu slutna streamingwebbplatsen movie2k.to har tappat över 30 miljoner värde av krypto till tyska polisen. Därefter en långvarig gemensam utredning med den amerikanska FBI, tyska polisen har gripit mer än 25 miljoner euro i cryptocurrency-relaterade med den olagliga webbplatsen movie2k.to.

Täck över våren 2013 på grund av oro för upphovsrättsintrång, webbplatsens två ledande operatörer misstänks för att ha distribuerat över 880 000 piratkopierade kopior av filmer med sina medarbetare via webbplatsen mitt under hösten 2018 och våren 2013. De har anklagats för att ha fungerat olagligt strömningstjänst, som sanktionerade användare att titta på piratkopierade filmer utan att ladda ner dem. En av de två, som fungerade som webbplatsens programmerare, har varit i polisens fängelse sedan november 2019.

Streamingwebbplatsvinster användes för att få Bitcoin & fastigheter:

Den 3rd I augusti meddelade Dresden åklagarmyndighet, förstärkt av det statliga brottspolisbyrån i Sachsen och Leipzig skatteundersökningsavdelning att programmeraren hade samarbetat för att förlora över 25 miljoner euro (29,6 miljoner dollar) av Bitcoin (BTC) och Bitcoin Cash (BCH) ). Sedan mitten av 2012 misstänks de två huvudoperativen för att ha använt vinster från marknadsföringsavgifter på film2k.to och prenumerationsvinster för att köpa stora mängder Bitcoin. Webbplatsens dataprogrammerare påstås ha samlat ytterligare 22 000 BTC från detta, väl tillsammans med crypto främst för att förvärva många fastigheter via ett Berlin fastighetsföretag. Enligt uppgift är han också missvisad av kommersiell penningtvätt i samband med sin verksamhet som fastighetsföretagare i Berlin. Att spåra och identifiera den relaterade Bitcoin godkändes genom gemensamt utredningsarbete mellan det tyska federala brottspolicyverket och FBI. Den förlorade Bitcoin har blivit kvarhållen som skadestånd av åklagaren efter deras frivilliga frisläppande av svaranden.

Programmeraren har nu expansivt erkänt anklagelserna och vittnas för att stödja lagstiftningsinstitutioner i sina ytterligare utredningar till den näst ledande operatören, som relikerar på språng. Som den tyska tidningen Der Spiegel har uttalat var movie2k.to tillsammans med kino.to och neu.to en av världens ledande scener för leverans av olagliga piratkopierade filmer i flera år. År 2012 dömdes kino.tos huvudsakliga upphovsman och operatör till en fängelsestid på upp till fyra och ett halvt år.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here