Styrningen av tokeninnehavares överföringar av Aave | BTC-ledningar

0
10


Förbi& nbspClark

Aaves kärnutvecklare har överfört styrningsrättigheter till AAVE-tokeninnehavare, vilket ger sin samhällsledning på lång sikt av protokollet.
Aave har blivit det senaste decentraliserade finansieringsprojektet (DeFi) för att överföra styrningsrättigheter till sina tokeninnehavare.
Den 29 oktober förklarade Aave att protokollets administratörsnycklar hade överförts från dess kärnutvecklare till styrningssamhällen under kommandot för innehavare av dess inhemska LEND-verktygstoken.
“Idag markerar ett historiskt ögonblick för Aave-protokollet: vi har formellt tvåhänt överlämnat protokollets administratörsnycklar till styrningen, ett mycket viktigt steg mot decentralisering!”
Gemenskapen röstade för det primära Aave Improvement Proposal (AIP), lanserade migrationspraktik från verktyget-LEND till dess nya AAVE-styrningstoken med en hastighet på 100: 1 och överförde därefter styrningsrättigheter till AAVE-innehavare.
AAVE: s totala tillhandahållande är sexton miljoner token, varav tretton miljoner kan lösas in av LEND-innehavare, med de återstående 3 miljoner token tilldelade för att associera “ekosystemreserv.” för att rösta om AIP: er, kommer AAVE-innehavare att sätta sina tokens för att tjäna en del av protokollavgifterna, och kan dessutom sticka associerade AAVE / ETH-parning på Balancer för att tjäna BAL-token ombord på merkantilismavgifter.
AAVE som kontrollerar i kylförvaring eller satsas är ofta vana att rösta om AIP.
Aave lanserades i januari i år och steg som ett högt DeFi-projekt eftersom sektorn började värmas upp i mitten av året. Protokollet underlättar utfärdandet av “flash-lån”, som beskriver “det första icke-säkerställda lånevalet i DeFi.”
Likviditetsleverantörer slår samman medel som handlare och larvaoperatörer kommer att låna för att utföra arbitrage och olika avkastningsgenereringsmetoder, förutsatt att den önskade handeln ofta är död och därför är de lånade medlen ofta kom vi transaktioner döda med intervaller ett Ethereum (ETH) -block – det tar ungefär tjugo sekunder.
En avgift på 0,9% debiteras på vinster som skördas genom flash-lånet, som fördelas mellan poolens finansierare.
Aave är för närvarande det femte största DeFi-protokollet med total prislåsning (TVL), som rymmer över 980 miljoner dollar. Aaves TVL har dock fallit avsevärt från höjden av augusti DeFi-bubblan, glatt fyrtio sekunder från nästan 1,7 miljarder dollar

Clark

Chef för tekniken.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here