Silk Road Bitcoin-beslag: Analytics-företag hävdar token pris miljoner fortfarande utestående | BTC-ledningar

0
13


Förbi& nbspClark

Analysföretaget Coinfirm säger att USA: s justitieministerium (DOJ) beslagtagande av digitala tillgångar relaterade till den nu nedlagda Silk Road lämnade efter poletter kostar många dollar. i takt med Coinfirm finns det fortfarande värdefulla saldon som överlevde gafflade adresser som härrör från den fakturan.
Den 5 november förklarade justitieministeriet att en hackare som kallas Individual X hade samarbetat med verkställighet och förenat för att avstå från att hantera över 1 miljard dollar för bitcoins. Vid tidpunkten för beslagtagandet av sextio nio, 370 BTC, rapporterades news.Bitcoin.com justitiedepartementet och bekräftade att 1HQ3-adressen som kontrollerades av Individual X tillsammans innehöll ungefär sextio nio, 370 BCH, BTG och BSV.

I sin uppdatering efter “en självfinansierad utredning” säger analytikföretaget emellertid att USA “regeringen på grund av den obemärkt och lämnade den i händerna på den som har tillgång till de icke-offentliga nycklarna till den mest billfold.” Medan Coinfirm säger att fonder prissätter många dollar fortfarande är utestående, har företaget hittills enbart släppt information om tokens vars totala pris inte överstiger 1 miljon dollar.

Enligt utredningen lämnades efterföljande digitala tillgångar av DOJ:
• 693701 Bitcoin Diamond (“BCD”), det är för närvarande priset ungefär 310 000 USD.
• 69370 Super Bitcoin (“SBTC”), det är för närvarande priset cirka sextiosex USD.
• 69370.11453606 Bitcoin icke-offentligt (“BTCP”), det är för närvarande priset ungefär elva 000 USD.
Efter att ha samarbetat med USA: s myndigheter “gick Individual X bort från händelsen utan att stå inför några straffrättsliga anklagelser” i takt med Coinfirm. Det återstår att se om den senaste uppenbarelsen (om den bekräftas sant) leder till förändringar i Individual X: s affär.
Samtidigt hävdar Coinfirm att dess vetenskapliga spårning har känt till dussintals fall där tillsynsmyndigheter oavsiktligt kunde ha lämnat betydande medel tillgängliga för misstänkta snarare än att ordentligt redovisa och beslagta dessa tillgångar.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here