Signal som kom tidigare om Bitcoin-nedgången till $ 3K under 2018 är att blinka igen | BTC-kablar

0
20


Förbi& nbspKapil Gauhar

Bara sju dagar innan handlade Bitcoin cirka 10 000 dollar. I alla fall, efter rykten spridda om Satoshi Nakamoto som säljer sin reserv av BTC, har den digitala valutan sjunkit till 8 700 dollar.

Vissa har betraktat detta drag som en “solid” retracement, men ändå en nyckelpekare föreslår att Bitcoin tjurar har ytterligare olyckor framför sig själva.

Bitcoin för att skriva ut Hash Ribbons Crossover

På grund av den halva blockbelöningen som utspelades fjorton dagar före, halverades de inkomst som Bitcoin gruvarbetare tjänar över natt.

Gruvarbetare som arbetar med snäva kanter på grund av höga kraftkostnader och mer etablerade gruvmaskiner har tvingats döda sina maskiner i kölvattnet av denna halvering.

Därefter har Bitcoin: s hashfrekvens – måtten på beräkningskraften som säkerställer systemet – fallit och sjönk mer än 20% från hela tiden.

Det är en nedgång som kommer att framgå av Hash Ribbons. Indikatorerna är för närvarande på väg att gå över till nackdelen.

Hashbanden som korsar över till nackdelen, säger analytiker, visar på förekomsten av “gruvkapitalisering.” Analytikerna säger att vissa kapitaltillverkare under ovannämnda kapitulation är fruktbara och följaktligen tvingas erbjuda sina Bitcoininnehav för att hålla sin verksamhet på webben eller i skuld.

Att lägga till den baisseartade synvinkeln är teknisk analys.

Långdistans Bullish förstärkning

Även om många kanske kör för entréerna på grund av denna kedjasignal, har den långsiktiga hausseartade konsekvenser för Bitcoin-marknaden.

Den digitala tillgångsanalytiker, Charles Edwards, fann att närhelst Hash Ribbons återhämtar sig har det alltid varit en bra tid att gå in i cryptocurrency-tiden. Han skrev i december 2019 –

“Hash Ribbons Buy bekräftade. Det är bara 10: e gången dessa villkor uppfylls för BTC. Alla andra tillfällen såg en genomsnittlig vinst-till-cykel-topp på + 5000%. ”

Kapil Gauhar

Kapil Gauhar är grundaren av Blogger’s Gyan. Han är en passionerad bloggare, en stor tänkare och en kreativ författare. Hans passion för att göra vänskap med ord och låta folk veta om underverken i den digitala världen är det som motiverar honom att ta skrift som en karriär.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here