Öst möter väst genom åtta toppprojekt gemensamma globala DeFi-föreningen | BTC-ledningar

0
9


Förbi& nbspClark

8 av västvärldens högsta DeFi-projekt har kombinerat en branschgrupp som förstärks av en Shanghai vetenskaps- och teknikinstitution. The Exposed DeFi Association har proklamerat presentationen av en västerländsk arm och ombordstigning av åtta nya medlemsföretag.

Började i förra månaden, föreningen strävar efter att förena privilegierade inom DeFi-sektorn genom att grunda en global samarbetsgrupp som är absorberad av riskhantering, innovation och likviditetsplaner.

Nya medlemmar består av decentraliserade finanspersoner Aave, BlockScience, Balancer, DyDx,, Outlier Ventures Ocean Ventures, Quantstamp och SuperRare, med organisationen som för närvarande sträcker sig över 16 företag totalt. Den består nu av 4 av de 20 största DeFi-protokollen med skyddat kapital.

Aaves grundare och VD Stani Kulechov berömde föreningens tillhandahållande av gränslös filosofi för DeFi och märkte att han är “upphetsad” att samarbeta med “finansiella verktyg och infrastruktur” som andel av föreningen. David Gogel, utvecklingsledare på dYdX, betonade chansen att ha tillräckligt med pengar genom större samarbete med Kina och uttalade:

”Kina spelar en viktig roll i det globala DeFi-ekosystemet och är fortfarande en viktig marknad för vår långsiktiga framgång […] Kina har en enorm användarbas som kommer att ge likviditet, volym och mer innovation till globala marknader för större tillväxtpotential. ”

Konsortiets unika medlemmar bestod av Sequoia Capital, MCDEX, Blockpower Capital, dForce, Antelope Holdings, DeBank, & MoonSwap, och grundare Conflux Network, med näring även om av Shanghai Science & Technology Committee.

2020 har sett en flod av DeFi-konsortier med sitt ursprung, med Ren & Polychain Capital som inledde Ren Alliance i mars, och TD Ameritrade & Cumberland DRW skimpade Chicago DeFi Association i april.

Huvudkryptoutbytet Huobi slängde också en DeFi-organisation som tänkte överbrygga öster och väst i augusti. Föregående månad publicerade Huobis Global DeFi Association sitt medlemskap tredubblat 15 med ankomsten av huvudspelare med Aave, Synthetic, Balancer och Curve Finance.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here