MyEtherWallet för att integrera ostoppbara domäner för att bli först .crypto-återförsäljare på Ethereum-plånboken – Blockchain-nyheter, åsikter och jobb

0
21


Etereum-baserad plånbok från tredje part, MyEtherWallet har öppnat dörrarna och gjort ett avtal med blockchain domänföretag Ostoppbara domäner. MyEtherWallet-användare kommer nu att kunna köpa .crypto-domäner direkt från Myetherwallet.com. Det betyder att MyEtherWallet är en återförsäljare av .crypto blockchain-domäner, vilket gör Myetherwallet till en domänregistrator, en unik och först i cryptocurrency-industrin.

“Ostoppbara domäner är mycket glada över att tillkännage denna integration med MyEtherWallet,” kommenterade medstiftaren Unstoppable Domains, Brad Kam. “Denna integration visar att plånböcker blir mycket mer än bara platser för att lagra krypto – de blir portaler för att komma åt blockchainprodukter och -tjänster.”

Blockchain-domäner används för att förenkla kryptobetalningar och integritet – för att bygga censurresistenta webbplatser. Integrationen med Unstoppable Domains ‘.crypto kommer att ge ökad tillgång till den decentraliserade webben till MyEtherWallets 1 000 000 aktiva användare varje månad.

“MyEtherWallet har länge fungerat som en portal till världen av DeFi genom DApps som MakerDAO och AAVE,” sade XX. “Nu kan vi, som instoppbara domäner. Krypto-registrator, ge våra användare enkel åtkomst till den decentraliserade webben också.”

Ostoppbara domäner nyligen lanserade en Google Chrome-förlängning att leverera censurresistenta webbplatser och en integration med Opera Browser. Hittills har tusentals webbplatser lanserats till den decentraliserade webben och Unstoppable Domains har registrerat över 200 000 domäner.


Publiceras också den Medium.

MyEtherWallet för att integrera instoppbara domäner för att bli först .crypto-återförsäljare på Ethereum-plånboken
Senaste inlägg av Richard Kastelein (se allt)





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here