Mempool Clog: Bitcoin Hashrate sjunker fyrahundradel, eftersläpningen visar över 100 000 inofficiella transaktioner | BTC-ledningar

0
9


Förbi& nbspClark

Bitcoin-nätverkets hashrate har fötts avsevärt under de senaste fyra dagarna glatt från högsta 161 exahash per sekund (EH / s) till nittio EH / s den 25 oktober. Idag har Bitcoin-hashrate förbättrat ett hår eftersom nätverkets säkerhet för närvarande svävar runt hundra EH / s. Emellertid har mempool-loggen för inofficiella transaktioner ökat till nivåer som inte sett sedan 2017-topparna.

På onsdagen den 28 oktober 2020 försöker Bitcoin (BTC) hashrate att återfå det som gick förlorat under de senaste fyra dagarna. per statistik, sedan den 27 oktober högsta av 161 EH / s, har nätverkshastigheten nere -37,88% vid hundra EH / s idag. SHA256-hashratet förlorade ganska fyrahundradel mellan det allra bästa ändamålet och all-time low metric som registrerats.
Analytiker antar att nedgången var tack vare säsongens spets i Szechuan Kina och det har nämnts att gruvarbetare migrerar till helt olika regioner i landet. de många droppen följer nätverkets ojämförliga höga när hashraten ökade till 174 EH / s fjorton oktober 2020.
Den verkställande direktören från gruvorganisationen Hashr8, Thomas Heller, talade om hasratfallet på Twitter den 26 oktober.
“Om vi ​​tittar på de högsta tio poolerna kan vi se att cirka tjugotvå EH / s lämnade Bitcoin-nätverket”, twittrade Heller. “Inte en viss live trots allt, men överlagd med mängden block som bryts per dag, kan vi få en grov plan för hashrate-modifieringen. Denna justering av återkommande problem är en som ska visas framåt, säger chefen.

Inte för långt tillbaka, BTC: s gruvproblem född från det allra bästa syftet någonsin på nitton.69T till dagens varierar på arton.60T. Med hashratet därför lågt kan gruvarbetare till och med se problemet sjunka ännu lägre vilket gör det lättare att bryta bitcoins.
Nästa förväntade problemändring men är kvar fem dagar kvar planerad till på eller runt All Souls ‘Day, 2020. dessa dagar finns det kvadratmått sjutton gruvbassänger som informerar om deras hash i BTC-kedjan. den högsta gruvdriften idag är F2pool med sjutton.93 EH / s under huven. F2pool följs av Poolin, Btc.com, Antpool och Binance Pool.

Nu som ett resultat av hashratet född och det sammanföll med värdet av bitcoin (BTC) stigande, har nätverksavgifter hoppat betydligt. Statistik från bitcoinfees.cash indikerar efterföljande BTC-blockavgift 8,26 $ och därför är den nuvarande medianavgiften 5,10 $ per transaktion.
Data från mempool visar att det finns 121.000 inofficiella transaktioner som väntar på att bekräftas. Naturligtvis har väntetiderna drivit marknaden för transaktionsavgifter upp som ett resultat av att folk kvadratmått betalar högre avgifter för att inducera deras BTC-transaktioner bekräftade.
För närvarande kan gruvarbetare tvingas vänta och se och vänta de fem dagarna så att problemet sjunker lägre. det är osäkert hur stor del av migrationen som sker i Kina utan dröjsmål på grund av Szechuan-verksamhetens kvadratmått, men de flesta av hashratförlusterna härrör från gruvpooler i Kina.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here