Elon Musk Chock Industry, säger Bitcoin är bättre än Fiat | BTC-kablar

0
20


Förbi& nbspKapil Gauhar

För tredje gången på ett par månader valde Teslas VD Elon Musk att namnge drop Bitcoin (BTC) på Twitter.

Den här gången bedövade Elon Musk kryptoindustrin och skrev att flaggskeppets cryptocurrency ser “stark” ut i kontrast till fiatvaluta.

Bitcoin är överlägsen Fiat-pengar? Elon Musk säger!

Reagerar på “Harry Potter” -författaren J.K. Rowling kommenterade Elon Musk bara några minuter innan att han anser att “massiva valutaremission” av regeringen och nationella banker för att få Bitcoin (BTC) “att se solid ut i jämförelse.”

Musks poäng är meriterande. Som Bitcoin-utvecklaren Jimmy Song såg har utbudet av amerikanska dollarn (M2) expanderat med 2,3 biljoner dollar inom ett kvartal – troligen den snabbaste utvecklingen av fiat-pengar någonsin.

Det tidigare nämnda Twitter-inlägget är den senaste kommentaren från många Musk har gjort för digital valuta hittills.

Tesla och SpaceX-koncernchef sade sig till ARK Invest i mitten av 2019 och sa att han anser att Bitcoin’s struktur är “väldigt fantastisk”. Musk inkluderade att han ser värde i den digitala valutan i en värld med kontantkontroller och i verkligheten som vi känner till var “pappers pengar försvinner.”

Inte på något sätt Den enda tycoon som är knuten till detta berättande

Musk är den senaste extremt rika personen som har höjt Bitcoin på grund av framsteg i makroekonomiska mönster.

Paul Tudor Jones, en hedgefondförvaltare värd över 5 miljarder dollar och anses vara en av världens bästa investerare, avslöjade för en vecka sedan att han lägger resurser på Bitcoin.

Förklaringen –

Liksom Musk fruktar han att den nationella bankens reaktion på den ständiga nedgången kommer att göra att sällsynta tillgångar blir så mycket mer vettiga.

Kapil Gauhar

Kapil Gauhar är grundaren av Blogger’s Gyan. Han är en passionerad bloggare, en stor tänkare och en kreativ författare. Hans passion för att göra vänskap med ord och låta folk veta om underverken i den digitala världen är det som motiverar honom att ta skrift som en karriär.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here