De många uppgifter som hänvisar till att John Nash är Satoshi Nakamoto | BTC-ledningar

0
9


Förbi& nbspClark

För 6 år sedan sträcker sig ett antal teorier över internet som krävde den välkända amerikanska ekonomen & aritmetikern John Forbes Nash Jr. var Satoshi Nakamoto. Det finns en grupp tillfälliga bevis som har överklagat en del forskning om alternativet att Nash kan ha varit Bitcoins tillverkare. Den efterföljande journalisten är den nionde betalningen av nyheter.Bitcoin.com’s ‘the many facts’-serien, med ett fullständigt utseende på några av bevisen som knyts till John Nash & Bitcoins mystiska tillverkare.

Under den senaste perioden har det funnits en omfattande mångfald av individer som människor tveksamma kan vara Bitcoins uppfinnare. Under 2014 och 2015 publicerade en siffra fåtöljsluts forskningsinlägg som krävde den välkända ekonomen och aritmetikern John Forbes Nash Jr. tillverkade blockchain-teknik.

Nash är ganska generellt av många anledningar, särskilt hans hjälpmedel för ekonomi, aritmetik och mångfacetterade system har sitt ursprung i spelteorin. Den matematiska hjärnan är också välkänd på grund av den prisade filmen ‘A Beautiful Mind’, som var en biografisk förtydligande av hans liv.

Nash var också nobelprisvinnare för sitt arbete inom ekonomi och han tog sin doktorsexamen. genom att utnyttja en avhandling om 28 sidor om icke-samarbetsvilliga spel. För över 6 år sedan var Nash försiktig och tvivelaktig i Satoshi Nakamoto-mysteriet och ett antal bitcoinare har ansträngt sig för att repa de två individerna.

Vissa människor tvivlar på att Nash kanske hjälpte till projektet och axeln Bitcoin kan ha gjorts av en grupp masterminds. Till exempel, i mitten av juni 2015, skrev författaren Travis Patron in en journalist som heter ‘Hjälpte matematikern John Nash att uppfinna Bitcoin?’ Som föreslår frågan.

Patrons teori, liknande många andra under hela den tiden, diskussioner om ett papper som Nash inskrivet kallade ‘Ideal Money’ som Nash var tillgängligt i många fall mellan 1994 och 2008.

Patron skrev ‘Nash beskrev detta perfekta pengar som något som kan ge ett globalt sparande för människor som annars skulle bli föremål för’ dåliga pengar ‘, eller pengar som förutsägbart kommer att förlora värde över tid under bland annat inflation,’.

Nobelpristagarens tidning om perfekta pengar gjorde ett antal vanliga bildtexter i media efter att han tryckte verket. En förstasida, i en specifik, kallad ‘Nobel Economist Says More Stable Currency Needed’, trycktes på Fordham Universitys webbplats en och en halv månad innan Satoshi publicerade Bitcoin snöbladet på Halloween 2008.

Patrons forskning definierar ytterligare två artiklar som överensstämmer med Bitcoin-nätverket med ett tal om de perfekta pengarna som publicerades i Southern Economic Journal och ytterligare papper från 2002.

Författaren är inte den enda som antog att Nash kan ha varit komplicerat, eftersom ett Reddit-inlägg tryckt för 6 år sedan definierar hur Nash var Bitcoins tillverkare. ‘John är en prisbelönt kryptograf, matematiker och en nobelprisvinnande ekonom’, skrev Redditor vid den tiden. ‘Denna trifecta är nyckeln till att förstå hjärnan bakom Bitcoin när alla tre tankeskolor kom samman.’

Fåtöljens sleuth från 2014 vidare:

Han har arbetat under många ”schizofrena” oriktiga individualiteter på internet sedan 90-talet. Hans tidszon / geografiska läge, tillträde till datorer inom förmågan i Princeton (för tidig Bitcoin-gruvdrift) och hans okokta geni är alla parallella med vad vi tidigare vet om den verkliga Satoshi Nakamoto, med hans skrivstil, som också tävlar Nick Szabo’s.

Författaren citerade också en Youtube-video som definierade Nashs politiska tankar och mål när det gäller de perfekta pengarna. Fåtöljen säger att videon gav honom “gåshud” på grund av likheterna med det öppna BTC-nätverket. News.Bitcoin.com-läsare kan rutig ut videon om John Nash med Martin Edwards under.

Genom att lägga till Reddit-inlägget, frigör också en namnlös utgivare från webbportalen “Financial Underground Kingdom” en ledare som rättigheter John Nash kan vara Satoshi Nakamoto. Den oidentifierade författaren talar också om att det är troligt att Nash fungerade med Nick Szabo & Wei Dai under hela skapelseperioden.

Journalisten talar om ett brev som Nash skrev 1955 till National Security Agency, som släpptes år sent av intellektkontoret. I Nashs brev definierades en “krypteringsmaskin av hans design”, 1 som inte intresserade NSA och projektet löpte snart ut. Den namnlösa författaren sa att brevet ganska rikligt sammanfattar detaljerna om att Nash kanske var Bitcoins uppfinnare.

”Den här mannen fyller varenda en av Satoshis markörer och mer, han har omformulerat ekonomin tidigare, definierat krypteringsloppet för 50 år sedan”, säger anonen. ”Han har under tiden varit på turné i världen och pratat om en ny typ av penningteknik & hur det är framgångsrikt att ge folket” makten ”jämfört med regeringens” system ”för penningtryck.”

Ledningen ihöll:

John Nash är Satoshi, ingenting är dolt, allt i grundläggande syn. Det märker 100% felfritt förnuft nu, men för 20 år sedan när talet hölls, var det helt gibberish. Hur klargör du för en världsbefolkning att alla kommer att vara olika på grund av vad du ska göra? Hur stör du det för dem gradvis innan de sliter dig från rädsla?

I meddelandet till NSA säger Nash: ”Jag talar om ett forskningsprojekt som inte är fullständigt färdigt eftersom jag ännu inte har skrivit upp och lämnat in papper eller papper som berättar om arbetet för publicering. Uppgifterna om vilka axiomer som ska användas och hur man väljer den grundläggande uppsättningsteorin som ligger till grund för den hierarkiska uppskjutningen som ska konstrueras är inte helt kristalliserade. ‘

Det har också funnits ett antal andra teorier angående Nash & Satoshis obevisade dragningar i slutet av maj 2015. Nash & fru dödades i en bilkrasch 2015 och efter att han dog den 23 maj började bitcoinare utreda ännu en gång.

Bitcoin-förespråkare började överväga teorin som exploderade på Bitcointalk.org ett år tidigare i Sept. 2014. Den stimulerande idén tätar Nash till Satoshis individualitet med ett oräkneligt antal tillfälliga bevis och en rans av spekulation. Nash-antagandet började efter att innehavaren av Bitcointalk.org, Theymos, konventionellt, en synbar, samarbetad e-post från Satoshis GMX-e-posthandtag under den första veckan i september.

Många år har gått under tiden den här teorin roterade runt på nätet och käftningen tycktes ha fortfarande efter att Nash gick bort. Internet är belägrat av teorier om att människor har lugn för att kunna repa de två genierna, men ingen har någonsin om en rökpistol.

John Forbes Nash Jr. hade verkligen kunskapen att göra Bitcoin men för närvarande att han är borta skulle det vara ännu tuffare att bevisa, liksom de mystiska Hal Finney-teorierna. Nash är rättvis ytterligare person på listan över troliga tilltalade och den mystiska Satoshi Nakamoto varar för att fortsätta okänd. Nash övervägde Bitcoin under en huvudpresentation vid Oxford University, som publicerades i februari 2015. News.Bitcoin.com-läsare kan ställa in sitt föredrag där han diskuterar ‘Bitcoin Honesty’ i videon som är förankrad nedan.

Vad tänker du om rättigheterna som säger att John Nash kan vara Satoshi Nakamoto? Låt oss skilja på vad du tänker på i förklaringarna nedan.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here