Bitwala samarbetar med Celsius för att erbjuda årligt intresse för Bitcoininnehav | BTC-kablar

0
19


Förbi& nbspKapil Gauhar

Det tyska blockchainbankföretaget Bitwala har gått ihop med spjutspetsen decentraliserad fond, eller DeFi, plattformen Celsius för att erbjuda ett årligt ränta på Bitcoin (BTC) -innehav på upp till 4%.

Tillgångar som deponerats från kunder som väljer att använda Bitwalas Bitcoin-räntekonto kommer att krediteras institutionella låntagare med hjälp av Celsius, och får veckoränta på sin Bitcoin som BTC.

German Blockchain Bank Incorporates Celsius

Bitwala beskriver DeFi som ”ett nytt sätt att generera förmögenhet”, vilket understryker möjligheten att skapa intäkter från cryptocurrency-innehav.

Användare kan sätta in BTC-värde på 12 USD på Bitwalas räntekonton och kan inkludera och ta ut pengar när de vill. Endast nätavgifter skapas genom att använda kontot, med investeringar och uttag som hanteras utan kostnad för användaren.

Celsius har uppmuntrat över 6,2 miljarder dollar sedan lanseringen under juni 2018, där företaget gav lån till ett nätverk med mer än 150 institutionella låntagare. Celsius tar 20% av räntan på användarfonder och betalar de vistande 80% legitimt till användare.

De vinster som produceras av applikationen förändras något varje vecka mot bakgrund av marknadselement.

DeFi-lån som stöd för standard adoption

I en intervju uttryckte Celsius grundare, VoIP-patentinnehavare såväl som den berömda internetvisionären, Alex Mashinky, att DeFi-plattformen var tänkt att göra något som kommer att ge större nytta och göra mindre volatilitet och driva gränslös adoption.

Med globala finansiella förhållanden som förfaller och bankintressen snabbt minskar, hävdar Mashinky att erbjudandet av enkel tillgång till ränteintäkter öppnar en marknad på flera miljarder man för digital valuta.

”Sju miljarder människor vill tjäna avkastning och vill tjäna ränta. Om du bara kunde göra det och göra det tio, tjugo, femtio gånger bättre än din bank, och du bygger förtroende – det är så du vinner [people] över.”

Kapil Gauhar

Kapil Gauhar är grundaren av Blogger’s Gyan. Han är en passionerad bloggare, en stor tänkare och en kreativ författare. Hans passion för att göra vänskap med ord och låta folk veta om underverken i den digitala världen är det som motiverar honom att ta skrift som en karriär.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here