Bitcoin förklarar ‘Mindre volatil än många’ aktier av Van Eck | BTC-ledningar

0
14


Förbi& nbspClark

Van Ecks senaste analys verkar vara ett försök att lugna kapitalistisk rädsla för Bitcoin … dessutom för att SEC: s.
På fredag ​​släppte kapitalförvaltningsföretaget Van Eck ut en ny analys som indikerar att Bitcoins värdeförändringskvadrat är mindre volatil än mellan 1/4 och en tredjedel av de aktier som noteras på S&P femhundra.
I ett dagboksinlägg nämnde den tyska etableringen av börshandlade produkter att Bitcoin har länge varit tänkt på ett ”framväxande och volatilt plus utanför de vanliga aktie- och kapitalmarknaderna”, sanningen visar att världens största kryptovaluta handlar med volatilitet som påminner om av ett antal av de viktigaste företagen i världen.
På ett år-till-dag-basis, tjugonionde av S&P femhundra aktier med kunskap om mycket volatila värdefluktuationer än den digitala valutan, medan tjugo andra gjorde identiska på 90-dagarsbasis, ovan nämnda Van Eck.

Analysen är anmärkningsvärd, bara om Van Ecks flaggskepps erbjudanden kvadratmått mestadels ligger i Associate in Nursing plus kategori länge tänkt på att vara en tävling för Bitcoin: guld.
Av Van Ecks nästan 50 miljarder dollar i tillgångar under förvaltningen, den största kvadratmåtten förknippad med guldfonder, och därför baserade företaget var och en av de primära guldfonderna 1968 (INIVX), och därför den första – för närvarande vildt i stil – guldgruvare-ETF 2006 (GDX).
Trots deras stress mot guldkorn har Van Eck dock inte hållit på att utforska Bitcoin. Företaget erbjuder för närvarande en Bitcoin-börshandlad produkt till institutionella investerare och har tidigare skickat ansökningar till SEC för att leverera en Bitcoin ETF.
Företaget gav nyligen ut en rapportskillnad om att institutionella investerare borde överväga att ha Bitcoin i sina böcker.

Kanske, med tanke på de regulatoriska hinder som Van Eck stött på under deras senaste Bitcoin ETF-satsning, kan den här senaste analysen syfta mycket till att övertyga SEC-rädslor än investerarnas, VEM som hittills har obestridligt en anmärkningsvärd aptit för BTC-stödda värdepapper.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here