Andra stimuleringskontroller: Nya förslagskranar oanvända Fed-fonder, lagstiftare oroar Relief för närvarande | BTC-ledningar

0
11


Förbi& nbspClark

Amerikanerna väntar oroligt på att lyssna på om de får en andra sfärisk stimuleringskontroll eftersom flera lider tack vare det koronavirusledda ekonomiska tillståndet. Treasury Secretary Steven Mnuchin omfattar ett nytt förslag att genast erbjuda hjälphjälp, medan staden Pelosi har diskuterat stimuleringsplaner med Mitch McConnell, Joe Biden, Kamala Harris och Chuck Schumer.

Ny stimulering Förslag och status för andra stimuleringskontroller

Amerikanska lagstiftare diskuterar aktivt stimuleringspaket den senaste veckan i syfte att hjälpa amerikaner att hantera det koronavirusledda ekonomiska tillståndet. olika viktiga Covid-19-program för ekonomisk lättnad kan upphöra att gälla i toppen av detta år.
Husets talerstad Pelosi har fortsatt att driva på sin reviderade Heroes Act på 2,2 biljoner dollar, medan senatens lagstiftare Mitch McConnell har beräknat en stimuleringsräkning på 500 miljarder dollar riktad mot specifika önskemål. medan Pelosis stimuleringspaket ger en andra sfärisk stimuleringskontroll för amerikaner, gör McConnells stimuleringsräkning inte.
På fredagen träffade finansminister Steven Mnuchin och Vita husets anställd chef Mark Meadows republikanska lagstiftare för att debattera stimulansstöd. ”Vi når för att komma tillbaka med en idé att sätta oss ner med Pelosi och Schumer och kolla in för att uppmana en riktad räkning i allvarliga problem för de människor som faktiskt behöver det. Och förhoppningsvis kan demokraterna arbeta med USA, ”Mnuchin samma.
Före presidentvalet träffade Mnuchin nästan dagligen med Pelosi för att debattera stimuleringsvillkor, men de två måste dock återvända till associerad överenskommelse. Treasury-sekreteraren samma i associerad intervju på vardagar att lagstiftare borde lufta utökad stimulansfinansiering, tillsammans med kontanter som han drar tillbaka från Federal Reserve, för att stödja ekonomin och utarbeta:

Jag hoppas att kongressen på allvar kan ta hänsyn till omfördelning av 580 miljarder dollar i medel som redan har tagits över som inte skulle skatta skattebetalarna ytterligare ett öre.
McConnell stöder Mnuchins förslag. Han utfärdade ett meddelande fredag ​​och bekräftade att Mnuchins handlingar “är helt i linje med lagens bokstav och därför kongressens avsikt.” Han betonade att pengarna borde återanvändas “mot de former av pressande, viktiga och målinriktade hjälpåtgärder som republikanerna försöker passera i flera månader, dock att demokrater upprepade gånger har blockerat med allt eller inget krav.”
Pelosi var i stimuleringsförhandlingar med McConnell och republikanska partiets ledarskap på vardagar men ingen överenskommelse nåddes om något hjälppaket för koronavirushjälpmedel. “Det hände inte, men förhoppningsvis kommer det,” sa hon.
Dessutom kontrollerar den valda presidenten Joe Biden sitt första personliga möte sedan presidentvalet med Pelosi, senatens demokratiska ledare Chuck Schumer och vice president Kamala Harris på fredag. Biden ber kongressen att godkänna framtida stimuleringspaket innan han tar sin arbetsplats i den gregorianska kalendermånaden. 20.

Enligt en avläsning av mötet som genomfördes av Bidens team, gick klustret “överens om att kongressen måste skicka ett tvåvägs nödhjälpspaket inom den lama anka sessionen”, det är det beloppet när valdagen emellertid innan kongressen stänger av för året. Uttalandet tillägger att “paketet bör innehålla resurser för att bekämpa Covid-19-pandemin, lättnad för att driva familjer och småföretag, stöd för statliga och inhemska regeringar som gör ett försök att hålla anställda i frontlinjen på lönerna, utökad statlig försäkring och rimlig hälsa ta hand om många familjer. ”

Biden har tidigare sagt sitt stöd för Pelosis Heroes Act, som har en andra sfär av direktbetalningar till människor. Han samma förra veckan:

Just nu borde kongressen stänga och genomföra ett Covid-hjälppaket precis som hjältelagen som kammaren passerade sex månader sedan.

Biden övergångsassistent Jen Psaki samma Biden, Pelosi och Schumer hade redan börjat arbeta på Covid-19 lättnad redan före fredagens möte. ”De är överens om att det måste finnas nödhjälp och hjälp under den lama anka-sessionen för att hjälpa familjer, för att hjälpa små företag,” avgränsar hon och tillägger: ”Det finns inte mycket område för fördröjning, och att vi måste tvingas gå framåt så snabbt som möjligt. ”

Under tiden återupplivade lagstiftaren Bernie Sanders tillsammans sin oro ett gigantiskt koronavirusrespons. Han twittrade på lördag:

Yank individer har inte råd att delta längre. varje arbetskraft vill ha $ 2000 i månaden. varje pink-slank yank vill ha $ 600 varje vecka.

Han tillade: ”Varje yank vill ha vård som en individs rätt. ingen i Amerika borde vara hungrig eller hemlös. Senat som inte gör något borde agera. ”

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here