Analytiker klargör detaljer för det förväntade Bitcoin-prisfallet, till mindre $ 10 000 | BTC-kablar

0
16


Förbi& nbspRitwik

Bitcoin frontar riskerna för en priskorrigering på väg till 10 000 $, vilket ger en TradingView-analytiker. Han markerade cryptocurrency-handeln i närheten av dess veckans motståndsnivå och noterade att den kan bero på vinståtgärder bland handlare. Men han förkunnade också att Bitcoin är på en tjurmarknad, totalt, att priset troligen kommer att komma tillbaka från dess 10.000-dollar-lågheter. Bitcoin ansträngningar för att logga ut en breakout-rörelse över $ 12 000 kan misslyckas när försäljnings sentimentaliteten växer i anslutning till nämnda nivå.

Jämförelsegraderna för cryptocurrency bröt ned efter att de testat $ 12 000-märket, säger en TradingView.com-analytiker som analyserade nivån för dess historiska värde som ett motstånd. Han höll BTC / USD-växelkursen i närheten av dess veckovärdetak; utöver detta är varje ansträngning för att pressa paret ovanför det inte en bra strategi.

Analytikern fängslade, ”Huruvida Bitcoin har fart på att bryta sig över $ 12 000 utan längre konsolidering har jag ingen aning om. Men att köpa till det nuvarande priset är verkligen inte den bästa åtgärden att vidta. [One] ska alltid köpa i pullback eller på konsolideringsavbrottet.

BULLAR PÅ STAD I SHADE

Han nöjde sig efter att ha analyserat tre typiska handelstankar när Bitcoin handlar hundra dollar under 12 000 dollar. Endera är en näringsidkare en första ny lång position nära veckomotståndet eller så förkortar han uppsvingen med riskfyllda hävstångseffekter – en “hämnd” för att han missade Bitcoin biträde för andra kvartalet. och sedan finns det en tredje typ som är nöjd med att sälja toppen för att säkerställa kortsiktiga vinster. Analytikern stödde den tredje strategin och hävdade:

”Enligt min mening är den bästa metoden verkligen inte de 3x åtgärder som nämns ovan, utan att ta lite vinster från långa positioner i motstånd eller kanske sätta ett släpstopp.

BITCOIN PULLBACK TILL $ 10K

Analytikern förutsåg nästa återgångsrörelse för att pressa priserna ner på vägen till $ 10.000. Han fixade ett diagram som visade de framtida latenta rörelserna för cryptocurrency. Det presenterade bitcoin-priset och försökte avkastning mot $ 12.000 från en så kallad “mindre support” -nivå. Men en utdragen flyttning till nackdelen tog takten till ett område som heter “bättre stöd.” Utbudet låg i mitten av $ 10 265 och $ 9 802.

“Personligen skulle jag bara tänka på när marknaden berör cirka 10 200 dollar, följt av en strukturändring,” tillade analytikern. ”Först då kommer jag att köpa på pullbacken med ett mål på minst 2: 1 riskbelöning.

Han uttalade dessutom att ett pullback-drag kanske inte nödvändigtvis skulle stoppa tjurmarknaden. Bitcoin kan fortsätta växa högre mot $ 12 000 eller mer. Strategin handlar bara om att märka förändringen i kortsiktiga partiskhet för att säkerställa tillfälliga vinster. Bitcoin har en lång historia av att bokföra 30-40 procent baissiga korrigeringar efter varje parabolisk rörelse till uppsidan. Ytterligare analytiker ser också att cryptocurrency följer sina tidigare trender, särskilt med tanke på de högre anbuden för tillgångar på säkert tillflyktsort i motsats till fallande räntor på amerikanska dollar och obligationer.

Lark Davis, en cryptocurrencyanalytiker, höll:

”Att sälja din BTC nu med en återföring på 13% är som att sälja i den röda cirkeln på detta diagram. Galna vinster kommer, skakas inte ut.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here