$ 75 miljoner BTC-val före Halloween har pågått för Spook-handlare | BTC-ledningar

0
8


Förbi& nbspClark

Smidigt även om kryptovalutahandlare har varit entusiastiska över prisökningen, en summa analytiker absorberas av de stora BTC- och eterumalternativ som är klara innan Halloween. Data från Skew.com visar $ 750 miljoner i BTC-val är inställda på färdiga och priserna kan bli instabila.

Priset på BTC påverkade en heltids 2020-höjd på $ 13.490 på tisdagskorsningar över hela världen. Det prickiga priset när nyheterna sipprade ut om Sydostasiens största bank DBS inledde en digital tillgångsbörs.

Trots den huvudsakliga prisstegringen denna månad är BTC- och eterumarknaderna förutsägbara att vara instabila i slutet av veckan, eftersom ett otaligt antal val är inställda att avslutas den 30 oktober. Det professionella data- och analysföretaget Skew.com övervägde på Twitter den 25 oktober.

’60k i bitcoin-alternativ löper ut denna vecka, $ 750mln + teoretiskt,’ twittrade Skew. Huvudänden som inte bara överensstämmer med prisökningen utan också 12-årsjubileet för BTC-vitboken firas den påföljande dagen. Genom att lägga till Skews statistik har börsen de största BTC- och eterevalskontrakten, Deribit, en artikel om “handelsosäkerheten” knuten till uppsägningen den 30 oktober.

Deribit finns ett diagram som visar den aktuella termkonstruktionen av Deribit BTC-val. ”På grund av optionernas tidsvärde tenderar periodstrukturen att vara uppåt sluttande”, noterar Deribit-rapporten.

”Dock visar puckelarna en förutsägbar skarp prisrörelse under en viss tidsperiod. I likhet med de traditionella marknaderna har BTC-marknaden prissatt möjlig volatilitet under valveckan den 30 oktober fram till 6 november. Den ökade volatiliteten förväntas fortsätta åtminstone till slutet av Q4, tillade kryptaderivatutbytet.

$ 750 miljoner BTC-val före Halloween har löpt ut för Spook-handlare

Rendering till Deribits krypto-offshoots-kanal på Telegram, en ny signal den 26 oktober 2020, klargjorde att det för närvarande är 61k BTC-alternativ inställda för att avslutas den 30 oktober, varav 40k hålls kvar i Deribit. Dessutom upphör 190k ETH-optioner $ 76M samma dag som 164k hålls på Deribit.

Deribits krypto-offshoots-signalkanal ställer frågan ytterligare:

Den här månaden har vi sett en viktig kastning av 1 månad skew & Bitcoin testning årliga toppar. Avslutningen den 30 oktober ’20 kommer bara ett otillräckligt antal dagar före det noggrant bevakade amerikanska valet. Med slutade 7 procent av det öppna utlåningsintresset besatt av 13 000 strejken, kan eventuella initiala oförutsedda amerikanska valnyheter eller rörelser i den delvis korrelerade aktiemarknaden utlösa BTC för att korsa strejken och utlösa en löpning på instabilitet?

På tisdag twittrade Skew om Deribits utgång oktober. & Säger att återförsäljare är troligt långa. ”På Deribit för oktober utgången, 12k, 12,5k, 13k och 14k samtal är alla öppna för 2k + bitcoin alternativ,” forskarna twittrade. Den stora strejken är den 9 000 platsen med ytterligare än fem tusen val öppna. Att döma efter var oktobervolymen är markerad, under 40, är ​​det troligt att återförsäljare förlängs mot överskrivare. ”

Som följd har risktagare lagt en vikt på kryptoaktier och valmarknader och massor av gånger som dessa sekundära marknader inte gör något. För fall, handlare och prognosmakare ofta samtal om CME-luckor som inte någonsin fyller & stora alternativ slutar som är mycket tråkiga. Till exempel, kryptohandlare förutsägbara massor av instabilitet efter spel på mer än 87 000 värde av BTC-val som avslutades den 25 september.

Likaså det framtida utgången av BTC och eterum före Halloween, hade data från Deribit exponerat det kvarhållna 67k-värdet (77%) av de 25 september 25 september-kontrakten. Den dagen tidigare visade Bitcoin-prisstatistik att BTCC öppnade den 25: e på $ 10 248 och stängdes från topp till botten på $ 10 771 senare på eftermiddagen. Valmarknaderna hade ingen konsekvens av att marknadspriserna på reklamen lyckades framåt. BTC-marknaderna slutade inte bli turbulenta alls efter det stora slutet och slutade öka med 24,4% sedan dess.

Vad tror du relaterar till uppsägningen av $ 750 miljoner + bitcoin den 30 oktober? Låt oss berätta vad du tycker om detta ämne i kommentarenheten nedan.

Clark

Chef för tekniken.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here